Nogomet 19.04.2018. 09:12. Zadnja izmjena: 19.04.2018. 09:12.

Nogomet

Prijateljska utakmica Međimurca (Dunjkovec-Pretetinec) i Intera iz Zaprešića

Međimurec - Inter 0:4

Dunjkovec-Pretetinec - igralište Hraščica. Gledatelja: 150. Sudac: Dario Srnec, pomoćnici: Jakovljev i Čurila (svi Čakovec). Strijelci: 0:1 Chang (13),0:2 Mazalović (83), 0:3 Blažević (85), 0:4 Mazalović (90).

Međimurec: Bulić, Kai, Šprajc, Deglin, Hrustek, Yokoyama, Treska, Šimit, Kopjar, Šostarić. Vabec (još su igrali: Marciuš, Zadravec, Vuk, Vesenjak, Ignjić, Zaimović). Trener Davor Piškor

Bio je to humanitarni susret čiji je prihod bio namijenjen za nabavu lijekova dugogodišnjem djelatniku, bivšem predsjedniku i tajniku kluba Branku Horvatu. U prvih 45 minuta inicijativa prvoligaša iz Zaprešića, iz te inicijative i jedan pogodak. Nakon ubačaja s desne strane najbolje se u domaćem petercu snašao Kinez na probi u Interu Chang i postigao pogodak. Domaći koji su se uglavnom branili mogli su promijeniti rezultat u 19. minuti da se u izglednoj situaciji bolje snašao Hrustek.

U drugih 45 minuta mnogo igračkih promjena i nastavak inicijative gostiju. U samoj završnici susreta kad su u domaćoj momčadi igrali mladi igrači, gosti su postigli tri “brza“ pogotka za očekivanu i zasluženu pobjedu. Time da domaći nisu igrom i zalaganjem razočarali.