Nogomet 18.05.2015. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 13:03.

PRVA LIGA NOGOMETAŠICA

VIKTORIJA – KATARINA ZRINSKI 1:0

SLAVONSKI BROD – Gradski stadion. Sudac: Josip Lučić (Vinkovci).Strijelac: 1:0 Ravnjak (29).
KATARINA ZRINSKI: Šoltić, Mikulaj, Kelemenić (46.Miri), Vugrinec, Perčić, Đula, Antolin (56.Novak), Kovačević, Zadravec, Sirotković, Brežni. Trener: Mladen Kuček.


Nesretan i nezaslužen poraz Čakovčanki u za njih važnoj utakmici unatoč podatka da su odigrale dobro, možda čak i najbolje u drugom dijelu prvenstva. Već u prvih 15 minuta imale su tri, nažalost neiskorištene prilike za gol, od 21.minute igrale su s igračicom manje (2.žuti karton Mikolaj), a tijekom svih 90 minuta morale su „istrpjeti“ mnoge grubosti i nepotrebnu oštrinu domaćih igračica tako da im je najbolja igračica Damjana Antolin završila u bolnici. Gol su primile nespretno, a i s igračicom manje bile su bolji protivnik, time da je u 2. poluvremenu, ali tek u 83.minuti i domaćima isključena igračica. Ukratko, nije bilo ni dovoljno sportske sreće potrebite u ovakvim slučajevima, poraz je to koji nije trebao biti, a u subotu slijedi novo i teško iskušenje, ugošćuju višestruke državne prvakinje ekipu Osijeka koji je apsolutni favorit ovog susreta. 

 

TRNAVA 1

 

PREGRADA 1

 

GORIČAN Igralište Gaj. Gledatelja 100. Sudac: Marin Horvat (Čk). Pomoćnici: Fegeš i M. Horvat.

STRIJELCI: 1:0 Videc (29), 1:1 Šćukanec-Hopinski (68).

TRNAVA: Domjan, Herman, Radmanović, Markan, Horvat, Videc, Zelić (od 83. Požgaj), Korpar, Franić, V. Požgaj (od 75. Gudlin), Klarić. TRENER: Nikola Markan.

 PREGRADA: Brodar, Šćukanec-Hopinski, Babogredac, Vuković, Šajfar, Bračević, Matuzić, Mužar, Brkić. TRENER: Matija Makek. 

 

 

 Nakon što nisu odigrale utakmicu u Splitu u sklopu 15. kola te su izgubile za zelenim stolom sa rezultatom od 3:0 bb nogometašice Trnavu ugostile su ekipu Pregrade koja je u Goričanu nastupila sa 9 igračica. Iako se očekivala sigurna pobjeda domaće nogometašice nakon vodstva od 29. minute pogotkom igračice Videc dopustile su da su gošće u 68. minuti poravnale i na kraju izbjegle poraz.

Izvor: 3134