Nogomet 27.11.2017. 12:15. Zadnja izmjena: 27.11.2017. 12:17.

Nogomet

PRVA LIGA NOGOMETAŠICA Poraz naših predstavnica na kraju polusezone

KATARINA ZRINSKI – RIJEKA 0:3 (0:1)

NOVO SELO ROK – Stadion Omladinca. Gledatelja: 100. Sutkinja: Ivana Martinčić(Koprivnica) Strijelci: 0:1 Stančić (35), 0:2 Stipančević (73), 0:3 Savčić (85)

KATARINA ZRINSKI: Šoltić, Kušteljega, Brežni, Mikolaj, Đula, Vurušić (46. Perčić), Bakač, Zadravec, Horvat, Kelemen (83. Petrinović), Šćukanec/Hopinski. Trener: Neven Kreslin.

RIJEKA: Radošić, Bocka, Sudan (85. Petrušić), Šamanić, Spajić, Kovač, Bračević, Savčić, Gogollaj, Stančić, Stipančević. Trener: Tihana Nemčić.

Domaće su porazom zaključile prvi dio prvenstva, gošće su opravdale ulogu favorita. Imale su uigraniji i kvalitetniji sastav, mogle su postići još koji pogodak, uvjerljivu pobjedu riješile u finišu susreta. Domaće su igrale vrlo borbeno, dobro su se rezultatski držale do samog finiša, što im na kraju ipak nije bilo dovoljno za povoljniji krajnji ishod. Sada u pauzi prvenstva treba dobro analizirati jesenji učinak da u odlučujućem drugom dijelu prvenstva bude bolje. Čakovčanke za to imaju dobre uvjete i mogućnosti. (J. Freiler)

TRNAVA - AGRAM   2: 5

Kako su počele prvenstvo nogometašice Trnave tako su prvi dio i završile-porazom. Već prvi dio završio je vodstvom gostujućih nogometašice od 0:5 da bi u nastavku gošće postigle još jedan, a naše nogometašice su tek sa dva postignuta uspjele tek ublažiti poraz. U najboljem mogućem trenutku došla je stanka u kojoj se treba maksimalno konsolidirati u igračkom i organizacijskom planu jer ako do toga ne dođe biti će klub glavni kandidat za ispadanje. (Z. Premuš)