Nogomet 05.01.2018. 10:27. Zadnja izmjena: 05.01.2018. 10:28.

Aton, Nedelišće

Rezultati četvrtfinala 3. klupskog prvenstva na mantinele i najava današnjeg polufinala

Nakon jučerašnjeg dana, poznati su polufinalni parovi u sve tri kategorije! Tvrdu i do kraja neizvjesnu utakmicu odigrali su NK PODTUREN i NK PUŠĆINE, gdje je Podturen u zadnjim minutama imao nekoliko prilika za izjednačenja i odlučivanje pobjednika na deveterce. Na kraju su Pušćine odnijele pobjedu sa rezultatom 3:2.

Utakmica između NK MEĐIMURCA i NK MLADOST KOMET je bila prava poslastica koja je pokazala svu draž koju nogomet može pružiti. Nakon vodstva Međimurca od 4:2, Mladost je uspjela do kraja utakmice izjednačiti i odvest utakmicu na uvijek neugodne i neizvjesne deveterce, koji su se za Međimurec pokazali kobnim. Mladost je na kraju bila bolja u izvođenju deveteraca i pobijedila ukupnim rezultatom 8:7.

NK POLET, prošlogodišnji branitelj naslova iz Sv. Martina na Muri je visokom pobjedom od 7:0 protiv NK RUDAR iz Murskog Središća lakše od očekivanog prošao u polufinale, a to isto vrijedi i za NK DINAMO PALOVEC koji je bez prevelikog napora pobijedio NK SLOBODU iz Slakovca, osvajača 1. Klupskog prvenstva Međimurja na mantinele, rezultatom 7:2

Rezultati četvrtfinala i polufinalni parovi.

Izvor: Dario Glavina