Nogomet 13.03.2017. 07:43. Zadnja izmjena: 13.03.2017. 07:47.

1. HNL žene

Sanja Herman, ŽNK Trnava: U nastavak prvenstva ulazimo potpuno spremne

Ovog vikenda nastavlja se prvenstvo 1. HNL žene dok ŽNK Trnava u Međimurskom derbiju gostuje kod Katarine Zrinski. Uoči nastavka prvenstva novosti vezane za klub dala nam je Sanja Herman najstarija igračica u klubu koja je uzoran sportaš.

  • Kako ste zadovoljni sa odrađenim pripremama?

Pripremni dio polusezone započele smo 11. veljače pod vodstvom trenera Mladena Vlaha. Kako jedan dio ekipe trenira u Zagrebu, ostatku ekipe iz Goricana pridružile su se kadetkinje i to se pokazalo vrlo učinkovito jer nas je velik odaziv cura, svakim treningom sve vise motivirao za daljnji rad.

  • Koje su novosti oko igračkog kadra u odnosu na minulu jesen?

Što se tiće igračkog kadra, napustile su nas dvije igračice koje su odlučile igrati u 2.HNLŽ, ali su nam se pridružile četiri cure, a to su Mateja Crnkovic, Andrea Godinic,Tamara Jurčec i Marina Domijan te Anita Straka koja zbog poslovnih obaveza nije mogla igrati jesenski dio prvenstva.

  • Nastavak donosi i Međimurski derbi sa Katarinom Zrinskim vaša prognoza pred utakmicu?

Derbi sa Katarinom Zrinski zasigurno je jedna od najtežih utakmica! Tu se uvijek puno očekuje sa naše, a vjerujem i sa njihove strane. To je ekipa s kojom igramo već dugi niz godina, a pošto smo jedini ženski klubovi u međimurju, naša su druženja prerasla u prijateljstvo! To je prva utakmica i idemo na gostovanje, pa ćemo se morati potruditi dati dvostruko više da osvojimo tri boda jer su cure iz ŽNK Katarina Zrinski vrlo kvalitetna ekipa!