Nogomet 13.07.2016. 10:12. Zadnja izmjena: 13.07.2016. 11:44.

NK Sloga Čakovec

Škola nogometa: Novi treneri Željko Domjanić i Santino Debelec

Poznato je kako je nogometna škola Sloge iz Čakovca izvanredno organizirana te da postiže zapažene rezultate sa mlađim uzrasnim kategorijama. Nogometna škola Sloga Čakovec broji preko 130 mladih nogometaša, od onih najmlađih i najmanjih od 5 godina starosti, sve do juniora.

Za rad s mladim nogometašima zaduženi su stručni i kompetentni profesori kineziologije (usmjerenja nogomet). Od samog osnutka broj mladih nogometaša bio je sve veći, što je dokaz kvalitetnog rada kako trenera, tako i predsjedništva nogometne škole na čelu s Vladimirom Balentom koji nam je u razgovoru rekao:

Cilj naše nogometne škole jest stvaranje zrelih i odgovornih mladih nogometaša, sportaša općenito. Tijekom sportskog odrastanja mladi sportaš nailazi na svakojake situacije, pobjede, porazi, golovi, medalje, pehari, putovanja, druženja, sreća, tuga, suze, emocije, nastanak novih prijateljstva..

Od 1. srpnja u rad smo priključili dva nova trenera, Santina Debelca, prof. koji će voditi kategoriju U-6 i Željka Domjanića, prof., koji će voditi kategoriju U-12. Otprije u nogometnoj školi rade Ivan Fučko, prof., zadužen za kategoriju U-14 i Pero Obadić, prof., koji vodi selekcije U-8 i U-10, dok je za rad s vratarima zadužen Matija Mihalković, vratar seniorske ekipe NK "Sloga" Čakovec.

Voditelj nogometne škole "Sloga" Čakovec jest Tihomir Blažeka, prof., ujedno i trener U-18 selekcije i seniorske ekipe NK "Sloga" Čakovec. Specifičnost rada naše nogometne škole jest da trenažni ciklus ne staje, treniramo cijelu godinu, punih 12 mjeseci. Zimi svoj rad selimo u obližnje gradske školske sportske dvorane, a za vrijeme ljetnih praznika kad su djeca kod kuće, treninzi se održavaju po istom principu kao i cijele godine.

Zahvaljujemo svih roditeljima i djeci koji su članovi naše sportske "družine", zahvaljujemo im što su nam ukazali povjerenje te pozivamo sve klince s navršenih 5 godina da se nam pridruže i nauče prve nogometne korake. Osim onih najmanjih, pozivamo djecu i klince svih uzrasnih kategorija (od 5 do 18 godina), naše bivše igrače, sve koji su zainteresirani da se zabave s loptom u nogama i steknu neka nova prijateljstva.

Informacije možete poslati i potražiti na e-mail [email protected] ili na brojeve telefona 091 / 573 - 1798 ili 098 / 180 - 9411.