Nogomet 16.11.2014. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 12:50.

SLAVONIJA – MEĐIMURJE 2:1

POŽEGA – Igralište Slavonije. Sudac: Šikić. Strijelci: 1:0 Žafaranić (38-11- m), 2:0 Pavelić (70), 2:1 Vuk (78).

MEĐIMURJE: Šafarić, Novko (46.Šimunić), Mesarić (72.Horvat), Hranilović, Branilović, Golik, Vuković, Vuk, Rebernik, Pintarić (85.Šarić), Dodlek. Trener: Mario Kovačević. 

 

Novi neuspjeh i poraz Čakovčana, ovaj puta na gostovanju kod direktnog protivnika s dna tablice. Nakon kojeg su u kolo pred kraj prvog dijela prvenstva već sada u izuzetno teškoj pozicija na prvenstvenoj tablici pa odgovorni također već sada trebaju razmisliti o pojačanjima. Ovaj mladi sastav očito još nije „zreo“ za 3.ligu, iz utakmice u utakmicu ponavljaju se greške, ovaj puta ponovo u obrani koja snosi krivicu za poraz, a ni napad ovaj puta nije imao kao u nekim ranijim susretima prilike za pogodak. Nastupili su Čakovčani i nekompletni,tijekom tjedna na treningu se je teže ozlijedio Kokot što je dodatni problem za trenera Kovačevića. Sve su to domaći na utakmici u Požegi dobro iskoristili i zasluženo zabilježili važnu pobjedu. Već u prvom poluvremenu u imali su nekoliko prilika za uvjerljivo vodstvo, 3-4 puta spašavao je Šafarić. U 38.minuti domaći su došli u vodstvo iz opravdano suđenog kaznenog udarca kojeg su nepotrebno „skrivili“igrači čakovečke obrane, iza toga i drugi su pogodak domaći postigli pomalo sretno, nakon prekida i pasivnosti i neopreznosti obrane Čakovčana. Uspio je 12 minuta pred kraj Vuk smanjiti ishod, pokušali su Čakovčani inicijativom do izjednačujućeg pogotka, nisu uspjeli  i važni bodovi idu na konto domaćih.

 

U posljednjem jesenjem prvenstvenom kolu novo i teško iskušenje za mlade Čakovčane, domaćini su Podravini Ludbreg (13,30 sati SRC Mladost), pobjeda u ovom susretu trebala bi biti imperativna.

Izvor: 3107