Nogomet 13.09.2015. 00:00. Zadnja izmjena: 24.02.2016. 13:32.

SLOBODA – CENTROMETAL 2:1 (2:0)

SLAKOVEC – Igralište Slobode. Gledatelja: 200.

Sudac: Bojan Juras /Vučetinec/. Pomoćnici suca:Čižmešija i Čurila. Strijelci: 1:0 Posavec (19), 2:0 Fučko (24), 2:1 Dumančić (66).

SLOBODA: Tkalčec, Borko, Posavec, Novak, Cvetković, Begović, Srnec, Vadjunec, Goricaj (82. Vabec), Fučko (46. Baksa, 72. Tkalec), Petek (73. Hergotić, 89.Kolarić). Trener: Zvonimir Srnec.

CENTROMETAL: Petković, Bogović (58. Kovačić),Bratković, Martan, Dumančić,Majcen, Vibovec, Bačan, Novak, Vincetić, Logožar. Trener: Dragutin Naranđa.

U utakmici s dva različita poluvremena, u lokalnom, susjedskom derbiju na kraju su se veselili domaći. Prvo poluvrijeme pamtit ćemo po vrlo zanimljivoj igri, drugo po nervozi, nekoliko dilema i diskutabilnih sudačkih odluka. Već u 14.minuti bilježimo vrlo dobro izveden slobodni udarac s 20 metara Majcena, pogodio je srećom po domaće prečku od koje se je lopta odbila u polje. Iza toga u svega 4 minute domaći su postigli 2 pogotka. Prvi nakon točne i brze akcije i kontre koju je efektnim pogotkom zaključio Manuel Posavec,a drugi nakon velike greške gostujuće obrane, Majsen je doslovce „poklonio“ loptu Fučku, a ovaj je „poklon“iskoristio i postigao pogodak. U drugom poluvremenu mnogo nervoze, uzbuđenja i dilema /tri/.

Prva u 52.minuti kada je domaći igrač Petek nepravilno zaustavljen u gostujućem kaznenom prostoru, sudac Juras nije se oglasio, baš kao ni u 74.minuti, ovaj je puta nepravilno u domaćem kaznenom prostoru zaustavljen jedan gostujući igrač, sudac i ovaj puta nije reagirao, treći puta je pogriješio u 60.minuti kada je gostujući igrač Bratković laktom udario u lice domaćeg Vadjunca, nakon dugog razmišljanja i konzultacije s pomoćnim sucem Bratković je dobio tek žuti karton. U 65.minuti iskusni Dumančić je utakmicu učinio krajnje neizvjesnom i uzbudljivom, dobro se je snašao i postigao pogodak za goste. Rezultat se iza toga nije mijenjao iako su prvo domaći bili u prilici postići pogodak (74.minuta Posavec), a iza toga i gosti (79.minuta Vincetić).   

Josip Freiler

fotografija je ilustrativna

Izvor: 3150