Nogomet 12.01.2020. 07:51. Zadnja izmjena: 12.01.2020. 07:51.

Malonogometni turnir

ŠTRIGOVA 2019.: Tko je osvojio Slogin turnir?

Šic bar u seniorskoj te Belović interijeri u veteranskoj konkurenciji osvajači su nedavnog, 15. po redu međunarodnog turnira Štrigova 2019. Nastupilo je 13 seniorskih i šest veteranskih ekipa. U seniorskom finalu Šic bar je s uvjerljivih 6:0 svladao Gezove jame AC Makoter. U utakmici za treće mjesto Valparić Robadje je s 4:2 svladalo PU Vinariju Novak. 
Kod veterana su Belović interijeri protiv AP Jerebić nakon rezultata 3:3 slavili boljim izvođenjem sedmeraca (6:4). U utakmici za treće mjesto CB Mura - Pri Irinki pobijedila je AP Gaube rezultatom 4:1.

Boris Novak, predsjednik NK-a Sloga koja je organizirala turnir, zahvalio je svim natjecateljima, gledateljima i sponzorima, naročito svojim kolegama vinarima. Uz njega su nagrade predali član uprave Mladen Bogdan i zamjenik načelnika Damir Kovačić.

Nagradu za najboljeg igrača u seniorskoj konkurenciji primio je Niko Vajda, a za najboljeg vratara Miha Pšajt - obojica iz pobjedničkog Šic bara. Sudili su Igor i Borut Križarić, Patrik Kolarić i Edvin Zobec, a veliki organizacijski teret podnijeli su Josip Mikec i Dušan Lamot.