Nogomet 31.08.2015. 00:00. Zadnja izmjena: 24.02.2016. 13:32.

Težak poraz Slobode na svom travnjaku

JALŽABET 3 - NEDELIŠĆE 1
U derbiju kola nogometaši Nedelišća poraženi su u Jalžabetu od istoimenog protivnika rezultatom 3:1. Već u 5. minuti Hruško dovodi domaćina u vodstvo od 1:0 da bi gosti u 10. minuti preko Slunjskom poravnali rezultat na 1:1. U nastavku utakmice gosti ostaju bez Levačića koji se ozlijedio da bi domaćin preko Medveda u 60. i 79. minuti postigli pogotke i ostvarili pobjedu.

POLET 1 - PUŠĆINE 0
Nakon osvojenog boda u Cirkovljanu nogometaši Poleta ostvarili su protiv Pušćina minimalna ali zaslužena pobjedu. Domaćin je poveo u 17. minuti  nakon ubaćaja Jurović postigao lijep pogodak za 1:0. U nastavku utakmice gosti su preuzeli inicijativu u dva navrata Bosilj i Mikulec pogađaju stative dok Levanić prebacuje gol te se rezultat ne mijenja te utakmica završava slavljem Poleta.

MLADOST KOMET 2 - ZELENGAJ 0
Nogometaši Mladosti Kometa u odličnoj  utakmici ostvarili su tešku ali potpuno zasluženu pobjedu protiv čvrstog Zelengaja. Domaćin je poveo pogotkom D. Vuka koji je sa šesnaest metara neobranjivim niskim udarcem postigao pogodak. Gosti su u poslijednjoj minuti prvoga dijela preko Mlakara imali veliku  priliku čiji udarac odlično brani domaći vratar Farkaš da bi u brzoj kontri Sabol nanizao nekoliko gostujućih igrača odlično proigrao Hladnika koji izlazi sam pred vratara i postiže pogodak za 2:0. U nastavku gosti su krenuli odlučnije imali nekoliko odličnih prilika koje ne realiziraju te utakmica završava slavljem domaćih igrača i navijača.

Više pročitajte u tiskanom izdanju, piše Zlatko Premuš.

Izvor: 3149