Nogomet 24.02.2017. 10:03. Zadnja izmjena: 24.02.2017. 10:07.

Međimurski nogometni klubovi

Tko će gdje zaigrati u proljetnoj sezoni, tko su treneri, kakve su ambicije klubova...?

NK DINAMO DOMAŠINEC

Cilj je zadržavanje vodeće pozicije

Jesenski prvak NK Dinamo iz Domašinca pod vodstvom trenera Antona Jukića marljivo se priprema za nastavak prvenstva u koje im je osnovni cilj zadržavanje vodeće pozicije. U klub su pristupili Lovro Novak (iz NK Mladost Komet Prelog) i Dražen Novak (iz NK Mladost Dekanovec) oba po čl. 36/2.

Nikola Drožđek (iz USV Petersdorf II – NS Austrije) i Luka Fodor (iz NK Ormož – NS Slovenije). Minule subote odigrana je i prijateljska nogometna utakmica u Mađarskoj u Nagykanizsi gdje su visoko sa čak 7:0 pobijedili jedan lokalni Mađarski klub. Pristupili su Lovro Novak (iz NK Mladost Komet Prelog) i Dražen Novak (iz NK Mladost Dekanovec), U subotu igraju pripremni susret sa Nedelišćem.


NK BSK BELICA

Pristiglo nekoliko kvalitetnih igrača

Za NK BSK Belicu zimski prijelazni rok bio je izuzetno uspješan. Naime, u klub su pristupili  Franko Vadlja (iz NK Mladost Ivanovec), Filip Horvat (iz NK Sokol Vratišinec), Dino Kalember (iz NK Hodošan), Samir Šopalović (iz NK Zdenka 91 Veliki Zdenci) i Domagoj Trstenjak (iz NK Strahoninec),

Karlo Baksa (iz SV Ollersdorf – NS Austrije) i Vedran Paler (iz NK Hotiza) stoga uprava a ponajviše predsjednik kluba Željko Taradi «Zec» zaslužuju pohvale.  Pripreme pod vodstvom trenera Josipa Križaića odvijaju se prema planu i programu dok je cilj kluba podići se u gornji dio prvenstvene ljestvice.


NK ŠENKOVEC

Novi trener Damir Vrbanec «Vrbica»

U NK Šenkovcu tokom zime nije baš izgledalo najbolje, ali prijatelji kluba uspjeli su konsolidirati klub dovesti nove igrače i to Dino Tkalčec (iz NK Pobjeda Gornji Hrašćan), Matija Ivanuša (iz NK Međimurec Dunjkovec-Pretetinec), Luka Vrbanec (iz NK Omladinac Mačkovec), Teo Ehrenreich (iz NK Dinamo Žiškovec) i Juraj Levačić (iz NK Sloboda Mihovljan). Za novog trenera je postavljen Damir Vrbanec «Vrbica» kojemu je osnovni zadak izgurati prvenstvo do kraja.


NK MLADOST IVANOVEC

Pristiglo dosta novih igrača

I u NK Mladosti iz Ivanovca otišlo je dosta igrača te je u klubu bila teška situacija. Ipak, uspjelo se je dovesti dosta igrača i to Davor Horvat i Zlatko Oršoš oba (iz NK Parag), Josip Kozar, Antonio Novak, Andrejas Jelenić i Aleksandar Ignac svi (iz NK Drava Kuršanec), Denis Klinec (iz NK Jadran Štefanec), Franjo Buhin (iz NK BSK Belica). Trenira se pod vodstvom trenera Borisa Đorđevića dok je odigrana i pripremna utakmica sa Slobodom iz Slakovca u kojem je ostvarena pobjeda od 1:0..


NK OMLADINAC – DRŽIMUREC-STRELEC

Novi trener Dušan Podgorelec

U NK Omladincu iz Držimurec/Strelca novi trener je Dušan Podgorelec. U klubu su pristupili Dražen Vlašić (iz NK Trnava Goričan), Filip Zadravec (iz NK Spartak Mala Subotica) i Mateo Vrbanec (iz NK Dinamo Palovec) dok su ambicije kluba sredina tablice.


NK RADNIČKI – GARDINOVEC

Ambicije izboriti plasman u ligu više

U NK Radnički iz Gardinovca trećeplasirana ekipa 3. Međimurske lige pod vodstvom trenera Ivana Novaka Ivaca započeo je pripreme za nastavak prvenstva. U klub su pristupili Marko Haček i Emanuel Horvat oba (iz NK BSK Belica), Tomislav Vargek (iz NK Dinamo Domašinec), Nino Haček (iz NK Strahoninec), Nikola Turk (iz NK Draškovec-Geothermae) i Vladimir Vlahek (iz NK Omladinac Novo selo Rok). Ambicije kluba su ulazak u viši rang takmičenja.


NK «OMLADINAC» MAČKOVEC

Ove godine proslavljaju 70. obljetnicu kluba

Ove godine NK Omladinac iz Mačkovca proslavlja 70. godina uspješnog djelovanja i postojanja. Proslava će se održati netom nakon prvenstva. Što se tiče novosti u klubu pristupili su igrači

Marko Dokleja iz Jadrana iz Štefanca, Mario Švenda (iz NK Međimurje Čakovec), Luka Cerovski, David Zdolec i Ivan Črep svi (iz NK Šenkovec), Perica Šoštarić i Dominik Novak oba (iz NK Dinamo Žiškovec) i Jurica Bajzek (iz NK Sloga Čakovec). Trenira se pod vodstvom trenera Radovana Horvata odigrana je i pripremna utakmica u Sivici gdje je pobijeđena Dubrava rezultatom od 2:0 dok su ambicije kluba biti u sredini prvenstvene ljestvice.


NK SLOBODA – MIHOVLJAN

Ambicije biti u vrhu prvenstvene ljestvice

NK Sloboda iz Mihovljana se priprema pod vodstvom Ivana Hamonajca Hame. U klub su pristigli Filip Kovačić, Dino Kovačić, Nikola Mošmondor i Krešimir Majetić svi (iz NK Dinamo Žiškovec), Dragan Povodnja i Nino Hanžeković oba (iz NK Omladinac Mačkovec), Ivan Magdalenić (iz NK Spartak-Mala Subotica) i Patrik Cerovec iz NK Šenkovca. Ambicije u klubu su biti u vrhu prvenstvene ljestvice.


NK «NAPRIJED» CIRKOVLJAN

Novi trener Tomica Šestan

 U NK Naprijedu iz Cirkovljana za novog trenera postavljen je kvalitetni Tomica Šestan. Pristigli su u klub novi igrači Vuković, Nikolić, Varga i Fleten dok su ambicije kluba što prije izboriti opstanak u ligi te maksimalno uigrati ekipu za naredno prvenstvo.