Nogomet 05.09.2015. 00:00. Zadnja izmjena: 24.02.2016. 13:32.

TREĆA NOGOMETNA LIGA – ISTOK

MLADOST /Ž/ - MEĐIMURJE 1:0

ŽDRALOVI – Igralište Mladosti. Gledatelja: 150. Sudac: Jalžabetić /Koprivnica/. Strijelac: 1:0 Sučić /40/.

MEĐIMURJE: D. Šafarić, Karlovčec /70.Pintarić/, Branilović, Kristić, Dodlek, Mesarić /75.Kokot/, N. Šafarić,Kolarić, Vuk, Petrović, Ujlaki /70.Marciuš/. Trener: Mario Kovačević.

Poraz koji prema igri i događanjima na terenu nije trebao biti. Utakmica ravnopravna, lijepa za gledanje, s prilikama s obje strane, s dobrim obranama oba vratara, odlučivale su nijanse, a Čakovčani imaju i primjedbe na suđenje, posebno kod primljenog pogotka. U 1.poluvremenu dvije prilike za domaće, dvije dobre obrane D. Šafarića, priliku za Čakovčane nije iskoristio Kolarić, a pogodak za domaće koji je odlučio o pobjedniku susreta postigao je Sučić udarcem glavom nakon izvođenja udarca iz kuta. No Čakovčani su opravdano protestirali jer je svemu tome prethodio očigledan prekršaj domaćeg igrača koji sudac nije sankcionirao. U drugom poluvremenu i dalje se je s obje strane igralo otvoreno, napadački, domaći su imali ponovo 2 neiskorištene prilike, a kod Čakovčana 2 nije iskoristio Petrović u 65. I 82.minuti, te u sudačkoj nadoknadi Marciuš kada je bio sam pred domaćim vratarem i mogao je postići izjednačujući pogodak, no vratar mu je „zicer“ obranio i bodovi ostaju u Ždralovima. 

Vremena za analizu poraze nema mnogo, već sutra /srijeda – 17 sati SRC Mladost/Čakovčani su domaćini Mladosti Antin, najavljuju pobjedu, a u subotu slijedi gostovanje u Oriovcu kod Oriolika.        (Josip Freiler)

Izvor: 3149