Nogomet 24.08.2015. 00:00. Zadnja izmjena: 24.02.2016. 13:32.

TREĆA NOGOMETNA LIGA – ISTOK: PODRAVINA – MEĐIMURJE 0:4

LUDBREG – Igralište Podravine. Gledatelja: 200. Sudac: Luka Sabljić (Bjelovar). Strijelci: 0:1 Petrović (17), 0:2 Petrović (55), 0:3 Kolarić (63), 0:4 Petrović (85).

MEĐIMURJE: D. Šafarić, Dodlek, Kristić, Branilović, Karlovčec,Mesarić, Kolarić, N. Šafarić, Vuk (87. Marciuš), Petrović (90.Hranilović), Ujlaki (83. Pintarić). Trener: Mario Kovačević.

 

Na najbolji mogući način, uvjerljivom pobjedom na gostovanju u Ludbregu Čakovčani su startali u novu prvenstvenu sezonu. I odmah „na djelu“najavili svoje ambicije. U Ludbregu su svih 90 minuta kontrolirali igru i rezultat, igrali su vrlo dobro odgovorno, koncentrirano u obrani i efikasno u napadu na čelu s trostrukim strijelcem Tonijem Petrovićem.  Koji je u prvom poluvremenu  osim što je postigao vodeći pogodak imao priliku postići još jedan pogodak, baš kao i mladi Vuk. U drugom je poluvremenu Petrović postigao još dva pogotka, Kolarić pridodao još jedan, a priliku za još uvjerljiviju pobjedu nije iskoristio Nikola Šafarić koji je odlično dirigirao veznim redom. Bilo je još prilika, naveli smo samo one izrazite. Što pak se tiče domaćih, samo su na početku susreta bili ravnopravni, imali su i oni dvije prilike, istakao se je međutim drugi Šafarić, Dean na golu i potvrdio svoj veliki talent i mogućnosti. Ostali u momčadi i trener Kovačević također zaslužuju velike čestitke, nadamo se da će to isto zaslužiti svi nakon subotnjeg susreta u Čakovcu s BSK-om (17,30 sati SRC Mladost).

Izvor: 3148