Nogomet 03.11.2014. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 12:51.

Trnava slavila u derbiju kola

TRNAVA 3

SPLIT 2

 

Donji Kraljevec Stadion Fundacije. Gledatelja 100. Sutkinja: Veljačić 

Strijelci: 0:1 Lubina (4), 1:1 Požgaj (26), 2:1 Radmanić (57), 2:2 Kalamiza (62), 3:2 Požgaj (77).

Trnava: Domjan, Herman, Markan, Horvat, Cicijelj, Videc (od 66. Zelić), Radmanović, Franić, Klarić, Trstenjak, Požgaj. Trener: Nikola Markan.

 

 

Derbi kola donio borbenu utakmicu puno preokreta i rezultatske neizvjesnosti koja je završila zasluženom pobjedom domaćih nogometašica. Već u 4. minuti Lubina dovodi gošće u vodstvo da bi u 26. minuti domaća nogometašica Požgaj nakon ubaćaja poravnala rezultat na 1:1. U 57. minuti Radmanić je nakon solo prodora je preokrenula rezultat na 2:1 da bi pet minute kasnije Kalamiza poravnala rezultat na 2:2. Igrala se je 77. minuta kada je nakon ubaćaja po drugi puta Požgaj postigla pogodak na kraju vrijedan pobjede. Pred kraj utakmice Radmanić pogađa vratnicu te utakmica završava velikim slavljem domaćih nogometašica.

 

                                                                                                                                                                                                                                                    ZLATKO PREMUŠ

 

ŽNK OMBLA   2

ŽNK KATARINA ZRINSKI   1

 

DUBROVNIK – Igralište Gospino polje. Gledatelja:100. Sutkinja: Mare Nenada. Strijelci: 1:0 Njuić (27), 2:0 Mioč (29), 2:1 Antolin (79).

KATARINA ZRINSKA: Šoltić, Mikulaj, Ciglar, Vugrinec, Perčić, Đula, Miri, Sirotković, Horvat (56. Bakač), Antolin, Brežni. Trener: Mladen Kuček.

 

 

Čakovčanke i dalje gube utakmice i bodove po nekom ustaljenom „receptu“. Nepotrebno i previše lako zbog grešaka primaju golove, na suprotnoj strani ne iskoriste niz izglednih prilika.  U Dubrovniku su u svega 2 minute primile 2 „nepotrebna“ gola, nisu se iza toga uspjele oporaviti. Od 62. minute igrale su s 10 igračica, zbog 2 žuta kartona isključena je Vugrinec, a Antolin je s igračicom manje postigla pogodak, izjednačujući je međutim izostao iako je bilo prilika za to. Ostaje nada da će biti bolje u subotnjem susretu (Mihovljan – 14 sati) s Viktorijom.  

 

                                                                                                                                                                                                                                                   JOSIP FREILER

Izvor: 3106