Nogomet 16.02.2017. 07:21. Zadnja izmjena: 16.02.2017. 07:53.

Malonogometni turnir

Turnir NK Omladinac: pobjednici Zelenko/Dinamo, Međimurje, NŠ Međimurje, Brzi i žestoki i Varteks 1

NK Omladinac iz Novog sela Rok organizirao je minule subote i nedjelje tradicionalan malonogometni turnir u kategorijama U6, U8, U10, U12 i U15.

  • U kategoriji U8 takmičilo se je 17 ekipa, a pobjednik turnira postao je Zelenko/Dinamo iz Novakovca/Domašinca, druga je bila ŠN Mala Subotica, a treći ŠN Sveti Martin. Nagrade najboljim ekipa te pojedincima i to najboljem igraču Matiji Krznaru (Zelenko/Dinamo), najboljem strijelcu Anže Farkašu (Sv. Martin), najboljem vrataru Luki Lastavcu (ŠN Mala Subotica) predao je Tihomir Jambrošić.

  • U kategoriji U12 pobjednici turnira bili su ekipa Brzi i žestoki, drugo mjesto pripalo je ekipi Frigus transporti dok su treći bio Varteks iz Varaždina. U ovoj kategoriji najbolji pojedinci bili su Borna Lesjak koji je proglašen igračem turnira, najbolji strijelac bio je Matija Mendelski dok je najbolji vratar bio proglašen Sven Vukas. Medalje najboljim ekipama i pojedincima podijelili su Siniša Vibovec i Denis Ratajec.
  • U6 kategoriji takmičilo se devet ekipa, a prvo mjesto osvojila je momčad NŠ Međimurje. Druga je bila čakovečka Sloga, a treći ŠN Sveti Martin. U ovoj kategoriji za najboljeg igrača proglašen je Andrej Okreša iz pobjedničke ekipe, za najboljeg vratara Branimir Murković iz ŠN Sloga dok je najbolji strijelac bio Ivano Rihtarec (kod ove kategorije došlo je do protesta iz redova pobjednika koji su tvrdili da je najbolji strijelac Dodlek). Nagrade najboljim ekipama i pojedincima podijelio je Davor Sanjković generalni pokrovitelj turnira zajedno sa Mariom Janušićem.

  • U kategoriji U15 takmičilo se 16 ekipa. Pobjednik turnira postala je momčad Međimurje. Druga je bila ekipa Sv. Martin, a treći Varaždin. U ovoj kategoriji za najboljeg igrača izabran je Fabijan Novak (Međimurje), najbolji strijelac bio je Luka Petrinec (Vartaždin), a najbolji vratar Mišel Bistrović (Sv. Martin). U ovoj kategoriji nagrade su predali predsjednik kluba Tomislav Tomašić i Siniša Vibovec.
  • U kategoriji U10 pobjednik turnira bila je ekipa Varteks 1, druga je bila NŠ Međimurje, a treći Rudar 47 (Donje Ladanje). Najbolji strijelac turnira bio je Borna Sabolčec (NŠ Međimurje), najbolji igrač Slavko Stolnik (Rudar 47, Donje Ladanje), a najbolji vratar Jan Hlapčić (Varteks 1). Nagrade najboljim ekipama i pojedincima predao je Siniša Vibovec. Na turniru je sudjelovalo sveukupno 77 ekipa, a gledao ga je veliki broj gledatelja.