Nogomet 14.06.2016. 13:05. Zadnja izmjena: 15.06.2016. 13:02.

NK "Omladinac" za mlađe kategorije

U Novom Selu Rok izvrsno organiziran međunarodni nogometni turnir

Protekle subote i nedjelje NK "Omladinac" iz Novog Sela Rok je organizirao tradicionalni međunarodni turnir mlađih kategorija.

U kategoriji U-6 pobjednik turnira bila je NŠ "Sloga 1" iz Čakovca, druga je bila NŠ Mala Subotica, a treća "Sloga 2". Za najboljeg vratara proglašen je Karlo Fegeš, najbolji strijelac bio je Petar Horvat, a najbolji igrač Filip Debelec.

U kategoriji U-8 pobjednik je bio NK "Varteks", drugo mjesto pripalo je NŠ Mala Subotica, a treće NK Međimurju. Najbolji strijelac bio je Šimun Skoko, najbolji vratar Luka Lastavec, a najbolji igrač Filip Vajdaj.

Prvoplasirane ekipe U-8

U kategoriji U-10 pobjednikom je postala NŠ Međimurje, drugi je bio NK Varaždin, a treće NŠ "Rudar" iz Murskog Središća. Najbolji vratar bio je Matej Marciuš, najbolji strijelac Luka Balent, a najbolji igrač Vito Težak.

U kategoriji U-12 prvo mjesto osvojila je NŠ "Zelenko - Dinamo 2", drugi su bili "Fantomi", a treća NŠ Rudar-Mursko Središće. U ovoj kategoriji najbolji vratar bio je Borna Batisweiler, najbolji strijelac Dominik Novak, a najbolji igrač Stiven Drk.

U kategoriji U-14 prvo mjesto osvojio je NK Zavrč, drugi je bio NK "Sokol", a treći NK "Omladinac" NSR. Najbolji vratar bio je Jovan Silvio, najbolji strijelac Roberto Bregović, a najbolji igrač Andrija Antolović.

Organizacija turnira bila je odlična pri čemu NK "Omladinac" zahvaljuje generalnim sponzorima.