Nogomet 10.12.2015. 00:00. Zadnja izmjena: 24.02.2016. 13:30.

ŽENSKI NOGOMETNI KLUB KATARINA ZRINSKI ČAKOVEC

Nogometašice NK Katarina Zrinski Čakovec jesenji su dio nove prvenstvene sezone završile na 6.mjestu (9 3 0 6 16:30 9), igračice su na zasluženom odmoru, a uprava i dalje mobilna, traju već sada organizacijske pripreme za drugi, proljetni dio prvenstva. Sa svim aktualnostima u klubu upoznali su nas direktor Željko Bacinger i glasnogovornik i član IO-kluba Ivo Vurušić. 


S plasmanom nakon prvog dijela prvenstva uglavnom smo zadovoljni, učinjen je pozitivni pomak u drugoj sezoni nastupa Prve lige, mogli smo međutim, što je također realno i ostvarivo biti i bolje plasirani da je na nekim utakmicama bilo više sportske sreće i koncentracije, te da je na utakmicama u Pregradi i Dubrovniku bilo bolje i realnije suđenje. Najbolji strijelac i veliko pojačanje bila je Martina Krog sa 7 postignutih golova, 3 ih je postigla Đula, po 2 Vugrinec, Sirotković i Antolin. Zadovoljni smo i s nastupom kadetkinja koje su između 8 ekipa zauzele 5.mjesto, među njima posebno su se istakle Melani Kovačić sa 6 i Ena Novak s 3 postignuta pogotka. Zahvaljujemo posebno Nogometnim školama Međimurje/Čakovec i Polet Sveti Martin na Muri gdje treniraju i stasaju naše mlađe kategorije, idonatorima,Međimurskoj županiji ,Gradu Čakovcu, HNS-u i Međimurskom nogometnom savezu na podršci i pomoći. Klub financijski dobro posluje nema nikakvih dugovanja i potraživanja, sve pak to zahvaljujući entuzijazmu članova uprave na čelu s predsjednicom Sunčanom Glavak. Što se tiče proljetne prvenstvene sezone planiramo jedno ili dva pojačanja,a cilj nam je realan i ostvariv,popraviti plasman bar za jedno mjesto jer nam sve direktne suparnice na prvenstvenoj tablici dolaze na naš teren gdje ne bi trebali i smjeli kiksati. A kao i svake tako i ove godine klub izdaje Kalendar za 2016.godinu(autor Ivo Vurušić),s središnjom fotografijom svih igračica od pionirki do seniorki, trenera, liječnika, šefa osiguranja, direktora i Izvršnog odbora.


Za kraj još samo podatak da je u jesenjoj sezoni bilo aktivno 20 seniorki, 16 kadetkinja, te da se na području Međimurskog nogometnog saveza natječu i dvije ekipe mladih U-10 i U-12 s 43 registrirane igračice. 

Izvor: 3163