Ostalo 18.01.2016. 07:44. Zadnja izmjena: 24.02.2016. 13:30.

15 polaznika na prvoj bench press radionici

Bench press radionica u Termama Sveti Martin

U subotu, 16. siječnja u teretani Terme Sveti Martin je održana prva bench press radionica na kojoj je sudjelovalo 15 polaznika. Organizatori radionice Heart Required, najveća motivacijska zajednica na svijetu pokrenuta upravo iz Međimurja, i novoosnovani powerlifting klub Pozoj Čakovec su iznimno zadovoljni interesom i radnom atmosferom u odličnim uvjetima teretane u Svetom Martinu dok su sami polaznici radionice izrazili veliku želju za primjenom novih znanja, ali i za ponavljanje radionica na sličnu temu.

Voditelj radionice je bio Goran Karamarković, četverostruki državni prvak i apsolutni seniorski prvak u bench pressu 2015. koji na upit o dojmovima kaže: Drago mi je da sam kao član powerlifting kluba Pozoj krenuo u novu etapu međimurskog powerliftinga upravo iz Svetog Martina, mjesta na kojem je i započelo moje powerlifting putovanje. Naime upravo sam ovdje osvojio prvu titulu prvaka Hrvatske na I. državnom natjecanju 2013. godine.

Cilj powerlifting kluba Pozoj Čakovec je popularizirati ovaj sport i približiti svima koji vježbaju te su ovakve radionice jednostavno potreba. Voditelj radionice najavljuje sljedeće radionice u bodybuilding i fitness klubu Aurora Čakovec pa poziva sve zainteresirane da se jave. Uz popularizaciju ovog sporta cure i dečki iz kluba naporno treniraju pripremajući se za brojna natjecanja, a prvo je krajem trećeg mjeseca u Trogiru. Još nije kasno da im se pridružite.