Ostalo 23.07.2014. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 12:48.

Goran Prpić trener Ive Mekovec

Ovih je dana Čakovec dobio i ma jednog novog i poznatog stanovnika više. Riječ je o našem poznatom i proslavljenom tenisaču, teniskom djelatniku i treneru, s Goranom Ivaniševićem nosiocu brončane olimpijske medalje,pobjedniku 1.našeg najpoznatijeg turnira u Umagu, donedavnom treneru muške i ženske reprezentacije Hrvatske GORANU PRPIĆU.

Koji je preselio iz Zagreba u Čakovec gdje vodi brigu o daljnjem razvoju i trener je  naše mlade i perspektivne tenisačice IVE MEKOVEC. Članice čakovečkog TK Franjo Punčec koja u zadnje vrijeme postiže sve evidentnije rezultate i uspjehe u Hrvatskoj i Europi, jedna je i od najzaslužnijih što su čakovečke tenisačice ovih dana postale ekipe pobjednice hrvatskog prvenstva.

S Ivom Mekovec Goran Prpić svakodnevno, uglavnom dva puta radi i trenira na terenima čakovečkog kluba, vrlo je zadovoljan uvjetima za rad,  već prvih dana od kako zajedno rade vidljiv je napredak, isti će biti vidljiv i nakon prvih rezultata na turnirima koji slijede ovih dana. Za dolazak Gorana Prpića u čakovečki klub i rad s Ivom, u mnogome je zaslužan i Ivin otac Nenad Mekovec, poznati čakovečki poduzetnik i veliki ljubitelj teniskog sporta. Sigurni smo da će  dolaskom Prpića u Čakovec mnogo koristi imati i čakovečki i međimurski tenis.

Izvor: 3090