Ostalo 18.11.2018. 08:44. Zadnja izmjena: 18.11.2018. 08:44.

Karate klub Međimurje

KARATE Uspješan nastavak sezone za male "međimurce"

I dok kadeti i mlađi seniori bruse formu za nadolazeće Prvenstvo Hrvatske, mlađi natjecatelji Karate kluba Međimurje nižu uspjehe i osvajaju mnoštvo medalja. Proteklog vikenda u dvorani Osnovne škole Nedelišće održano je prvo kolo međužupanijske lige, koja je zamišljena s ciljem da mlađi natjecatelji stječu iskustva i razbijaju tremu od nastupa na "velikim" turnirima. Liga okuplja natjecatelje iz Varaždinske, Krapinsko – Zagorske i Međimurske županije. Abel i Benedikt Đurđek, Roko i Vito Ciglarić, Marko Lepoglavec, Noa Molnar, Jakov Božanić, Raina Špoljarić, Roko i Vedran Štefulj natjecali su se u katama i borbama pojedinačno i ekipno.

U kategoriji kata (cicibani) Roko Štefulj je osvojio broncu, Vedran Štefulj i Noa Molnar (mlađi učenici) osvajaju srebro i broncu, Marko Lepoglavec (učenici) dominantno osvaja zlato, Vito Ciglarić (učenici) osvaja broncu. Jedina natjecateljica KK-a Međimurje, Raina Špoljarić (učenice) osvaja brončanu medalju. Učenici kata ekipno u sastavu Noa, Marko i Vedran osvojili su zlato. U kategoriji borbi (cicibani) Roko osvaja zlato, a Roko Ciglarić (mlađi učenici) osvaja broncu.

Klupska finala bila su u kategorijama mlađih učenika i učenika. Jakov i Noa međusobno su se borili za zlato u mlađim učenicima, a ovaj put za nijansu je bio bolji Noa te osvojio zlato. Benedikt i Vito borili su se u učenicima, a u toj kategoriji Benedikt osvaja zlato, Vito srebro, a Abel broncu. U kategoriji mlađih učenika Abel osvaja srebro, a Vedran broncu. U kategoriji učenika (-34kg) Noa osvaja srebro, a u kategoriji učenika (-42kg) Vedran i Marko osvajaju broncu. Ekipa u sastavu Noa, Marko i Benedikt u kategoriji učenici ekipno osvajaju broncu.

Izvor: ag