Ostalo 04.04.2013. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 11:21.

STRELJAŠTVO: Alzas u finalu kua Hrvatske

Vrlo zadovoljni mogu biti u streljačkom klubu ALZAS u kojem njihovi predstavnici potvrđuju odličnu dominaciju na pucačkom polju sa zračnim pištoljem 60 hitaca. Oni su, naime, u polufinalnom nadmetanju Kupa Hrvatske u IV. regiji zauzeli 1. mjesto s 1.673 kruga, čak 22 više nego drugoplasirani SD Bjelovar. Za ekipu su nastupili Božidar Kolarić, Saša Kralj i Ivica Takač te nezaobilazni mentor Marijan Turk.
• SAŠA “KRALJ” IV. REGIJE - u pojedinačnoj kategoriji u kojoj je nastupilo 18 natjecatelja titulu najboljeg ponio je Saša Kralj s 561 krugom, a do njega klupski kolega Ivica Takač. Finale kupa Hrvatske zračnim pištoljem po ISSF programu bit će održano 14. travnja u Čakovcu. Ovdje će nastupiti 8 najboljih ekipa iz cijele Hrvatske. Kako i priliči najboljoj međimurskoj ekipi, SK ALZAS je kao trećeplasiran izborio nastup na ovoj smotri. U pojedinačnoj kategoriji pravo nastupa ima 30 natjecatelja. Međimurske boje branit će spomenuti trojac Alzasa.
Tjedan dana ranije, 7. travnja u Mađarskoj će imati ‘’završnu probu’’ s koje neopterećeni odlaze na posljednje kolo First lige. Trenutno su na 3. mjestu i imaju veliku priliku izboriti stepenicu više. Na posljednjem natjecanju Kupa grada Osijeka zauzeli su solidno 5. mjesto. (D.P.)

Izvor: 3023