Rukomet 13.04.2015. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 13:03.

PRVA LIGA RUKOMETAŠICA: LOKOMOTIVA – ZRINSKI 31:20

ZAGREB – Dom sportova. Gledatelja: 100. Cupek i Kožuhar (oba Garešnica).


ZRINSKI: Krmpotić, P. Posavec 5, Šarić, Furjan 4, Glad, S. Posavec 6, Ladić, Balić, Kozjak, Resman 2, Horvat 1, Car 1, Benčik 1, Zagorščak, Androić, Laptoš. Trener: Željko Golik.

 


Šteta da cijeli susret s još uvijek aktualnim državnim prvakinjama Čakovčanke nisu odigrale tako dobro kako je to bilo u prvih 30 minuta. U tom su razdoblju dobrom igrom, posebno u obrani držali domaće u neizvjesnosti, na odmor su Zagrepčanke otišle minimalnim 14:13 vodstvom. U drugom poluvremenu više nije bilo tako dobro, više nije bilo ni dileme oko konačnog pobjednika, do izražaja je očekivano došla veća kvaliteta i ujednačenost domaćeg sastava pa na kraju njihova zaslužena pobjede. U tom dijelu susreta trener Golik dao je prilike igrati i onim igračicama koje manje igraju pa je i to možda razlog visoke pobjede domaćeg sastava.


Nakon važne pobjede s Osijekom i očekivanog poraza s Lokomotivom naredni susret Čakovčanki je u srijedu 22.travnja u Čakovcu s najvjerojatnijim prvakinjama Podravka-Vegetom, iza toga 25.travnja slijedi gostovanje u Zelini pa 2.svibnja važan susret s Trešnjevkom u Čakovcu. U međuvremenu u pauzi prvenstva juniorska reprezentacija Hrvatske u Bugarskoj igra kvalifikacije za EP s domaćom reprezentacijom i reprezentacijom Slovenije /samo prvoplasirani sastav ide na EP/, u našoj reprezentaciji su i tri igračice Zrinskog: sestre Posavec i Zagorščak, vratarka Krmpotić je prva rezerva, a Prevendar ozlijeđena. Ostali sastav Zrinskog svakodnevno će trenirati. 

Izvor: 3129