Crna kronika 12.03.2016. 07:56. Zadnja izmjena: 12.03.2016. 11:00.

Teška nesreća u Čakovcu

Kod Savske Vesi udario u stup semafora, bori se za život

U subotu ujutro oko 5 sati dogodila se teška prometna nesreća na raskrižju južne obilaznice i Kalničke ulice u Čakovcu. Vozač srebrne Opel astre GTC zbog neprilagođene brzine udario je u stup semafora. Zadobio je teške tjelesne ozljede opasne po život, kažu u Policijskoj upravi međimurskoj. Riječ je o vozaču rođenom 1993. godine. Kako smo doznali na terenu, mladić je iz Hrastovljana kod Ludbrega.

"Vozač brzinu nije prilagodio uvjetima na kolniku i nailasku na semaforizirano raskrižje, skliski klonik i kišu. Ulaskom u raskrižje skrenuo je malo udesno i popeo se na "otok" te udario u semafor", kaže Radovan Gačal, glasnogovornik međimurske policije. Mladić je na Intenzivnoj, gdje se bore za njegov život.

U trenucima pisanja ovog teksta (oko 8 sati) čeka se dolazak dizalice iz Varaždina, koja će podignuti srušeni stup, koji priječi skretanje udesno prema Savskoj Vesi. Vozače upozoravamo na oprez jer semafori ne rade i nitko ne kontrolira promet. Pred ekipom lista Međimurje tako je upravo kamion koji se kretao obilaznicom skoro "pokupio" osobni automobil koji je neoprezno došao iz smjera Savske Vesi.