Gradovi i općine 24.12.2014. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 12:51.

ŠKOLSKI SPORT-ANTI DRAGIĆU NAGRADA ZA ŽIVOTNO DJELO ŠKOLSKOG SPORTA

Hrvatski školski sportski savez na posebnoj svečanosti tradicionalno na kraju godine dodjeljuje nagrade najuspješnijim školskim sportskim društvima te pojedincima za proteklu 2014.godinu. Svečanost je održana u Ministarstvu znanosti, obrazovanja i sporta u Zagrebu, a dvije nagrade „idu“ i u našu – Međimursku županiju.

 

-Nagradu za životno djelo dobio je ANTO DRAGIĆ, profesor tjelesne i zdravstvene kulture iz Čakovca. Poznati i priznati sportski djelatnik, istinski zaljubljenik u školski sport i pedagog koji je generacijama učenika omogućio da se zaljube u sport i ostanu s njim u trajnoj vezi. Prof. Dragić do nedavno je bio čelnik-predsjednik Saveza školskih sportskih društava Međimurja, bio je i tajnik Zajednice sportova Međimurja, radio je kao trener u rukometu, predsjednik je Čakovečkog plivačkog kluba, da dalje ne nabrajamo. Nagrada je došla u prave ruke i u pravo vrijeme uoči „jubilarnog“ rođendana. Čestitamo.

 

-Godišnju nagradu najboljim školskim sportskim društvima srednjih škola za doprinos u razvoju školskog sporta u školskoj godini 2013/14. dobilo je Školsko sportsko društvo „Gimnazijalac“ – Gimnazije „Josip Slavenski“ Čakovec. 

 

Fotografija preuzeta s portala emeđimurje.

Izvor: 3113