Godišnjice i slavlja 27.01.2018. 07:24. Zadnja izmjena: 27.01.2018. 08:48.

Godišnjica braka

Zdenka i Marijan Vukšić iz Nedelišća: Uz obitelj proslavili 45. obljetnicu braka

U subotu, 13. siječnja, Zdenka (61) i Marijan Vukšić (67) u svojoj obiteljskoj kući u Nedelišću okupili su na svečanom ručku svoju djecu, unuke, svoje prve susjede i kućne prijatelje da bi se proveselili o 45. obljetnici braka.

Prije 45 godina bilo je isto, kažu Zdenka i Marijan o danu vjenčanja: - Bila je subota, baš 13. siječnja i čak je vrijeme bilo ovakvo kao sada, bez snijega, možda je sad samo malo toplije. Sad vidim koliko smo stari, kad uočavamo klimatske promjene, šali se umirovljeni metalac (i političar, nekadašnji dožupan), a njegova Zdenka mu zna reći: - Daj, Marijan, pak ti po svojem.

Vukšići žive umirovljeničke dane sa svojom kćerkom Davorkom, zetom Marijanom Klišanom te njihovim kćerkama Leonom i Tenom. U roditeljski dom je slavljenicima na svečani je ručak došla s prelijepom tortom (koju je osobno izmaštala) i druga kćer Dijana sa suprugom Marijem Okrešom i sinom Filipom.

Svečanost je Zdenki i Marijanu bila nezamisliva bez prvih susjeda, Stanke Vuk Pintarić i Darka Pintarića, a jednako tako i kućnih prijatelja, supružnika Malašić, Marije i Milivoja.