Kultura i prosvjeta 26.09.2017. 22:36. Zadnja izmjena: 26.09.2017. 22:36.

Prijem

Bilježnice za sve osnovnoškolce i nagrade za najuspješnije učenike u Pribislavcu

U vijećnici Općine Pribislavec načelnica Višnja Ivačić i njezin zamjenik Krunoslav Kamenić su, povodom početka nove nastavne godine, ugostili ravnatelja Osnovne škole Vladimira Nazora Pribislavec Brunu Matoteka, predsjednika školskog odbora Tomislava Ivanovića te sve učenike i mentore spomenute škole koji su u prošloj nastavnoj godini postigli odlične rezultate na međužupanijskim i državnim natjecanjima.

– Uspješne učenike i mentore potrebno je posebno nagraditi i dodatno ih pohvaliti jer oni su primjer drugima, kazala je načelnica V. Ivačić čestitavši svima i predavši im prigodne poklone. Tom su prilikom predstavnicima škole predani paketi s 570 bilježnica vrijedni 6,500 kuna te 8,596 kuna skupljenih tijekom nedavno održanih Feštetićevih dana. Svaki će učenik dobiti po dvije bilježnice s logotipom Općine Pribislavec tiskare Zrinski dok će škola financijska sredstva iskoristiti za nabavu potrebnih uređaja.

Učenici su zapažene rezultate postigli na brojim natjecanjima među kojima su ona iz povijesti, odbojke, crvenog križa, matematike i Lidrana. -Imali smo uspješnu godinu natjecanja - školskih, županijskih, međužupanijskih i državnih. Škola je ponosna na svoje učenike koji su svojim trudom, zalaganjem i aktivnostima na natjecanjima postigli odlične rezultate, naglasio je ravnatelj Bruno Matotek poželjevši učenicima puno sreće i još bolje rezultate u novoj nastavnoj godini.