Kultura i prosvjeta 05.12.2014. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 12:51.

Božićni koncert u Nedelišću

Pjevački zbor Josip Vrhovski za Vas priprema i ove godine Božićni koncert u Nedelišću. Posljednje nedjelje adventa, 21.12.2014., dvorana NGC Aton odzvanjat će božićnim pjesmama. Od domaćih, tradicionalnih pjesama do svjetski poznatih, članovi zbora glazbom i pjesmom pridonijet će božićnom ugođaju. Gosti će ove godine biti Đani Stipaničev, Renata Sabljak te solisti Katarina Toplek i Jakša Buljubašić. Kroz ovogodišnji program i priču o pravom duhu Božića vodit će vas Lejdi Oreb, voditeljica, scenaristica i urednica u projektima zabavnog karaktera na HRT-u.


Zborom i orkestrom dirigira Branimir Magdalenić. 


Koncert počinje u 18:00 sati, a ulaznice za koncert možete kupiti u pretprodaji u uredu TZ Nedelišće, Pekara IN Nedelišće, NGC Aton Nedelišće, Radio 1 Čakovec.


Kako bi ugođaj Božića bio potpun, Turistička zajednica Općine Nedelišće priprema za vas druženje pod nazivom “Priča o Božiću“ gdje možete uživati u prezentaciji rukotvorina, tradicionalnih i domaćih proizvoda s blagdanskim motivima, kuhanom vinu i raznovrsnim delicijama koje spremaju udruge Općine Nedelišće. „Priča o Božiću“ će se održati na prostoru ispred Turističke zajednice općine Nedelišće (ispred NM-a) od 18. do 20. prosinca (četvrtak-petak-subota) u večernjem terminu od 17 do 20 sati. 

Izvor: 3110