Kultura i prosvjeta 31.07.2016. 13:06. Zadnja izmjena: 31.07.2016. 13:14.

Iza kulisa

Izložbu slika Škole crtanja Artelje organizirao je umjetnički tim kreativnih entuzijasta

Veljko Posavec, Ana Golubić Brozović i Neda Madjar stručni su voditelji škole crtanja i slikanja Artelje koji svoja znanja i vještine s područja likovne umjetnosti nesebično prenose na djecu, srednjoškolce i odrasle koji svoje slobodno vrijeme žele provoditi na kreativan način.

Uvijek puni energije i inspiracije, naoružani osmjesima i crtaćim priborom, svaki tjedan male i velike kreativce podučavaju raznim umjetničkim tehnikama, pri čemu im kroz poticanje na slobodno izražavanje i istraživanje svojih mogućnosti neprestano otvaraju nove svjetove i vidike. Na kraju svake školske godine za svoje polaznike organiziraju izložbu nastalih radova koja je svojevrsna kruna jednogodišnjeg kreativnog rada.

Tako su i ove godine, predvođeni predsjednikom Likovnog udruženja Čakovec Tonijem Fažonom, u Scheierovoj zgradi organizirali izložbu radova koji su nastali pod njihovim mentorskim kistom te svojim učenicima dodijelili potvrde o likovnoj edukaciji u nadi da će druženje nastaviti i nakon ljetne pauze.