Kultura i prosvjeta 11.03.2016. 09:00. Zadnja izmjena: 11.03.2016. 09:01.

3P – Planiram, Poduzimam, Promoviram

Održane radionice o snimanju i režiranju promotivnih videa na FOI-ju i u ETŠ Čakovec

Na Fakultetu organizacije i informatike i u Ekonomskoj i trgovačkoj školi Čakovec u sklopu projekta 3P – Planiram, Poduzimam, Promoviram! tijekom veljače i ožujka održano je šest radionica o snimanju i režiranju promotivnih videa u poduzetništvu.

Na radionicama je ukupno sudjelovalo osamdesetak polaznika s Fakulteta organizacije i informatike, Gospodarske škole Varaždin, Ekonomske i trgovačke škole Čakovec, Graditeljske, prirodoslovne i rudarske škole Varaždin, Elektrostrojarske škole Varaždin, Gimnazije Josipa Slavenskog Čakovec, Srednje škole Prelog i Srednje škole Novi Marof.
Radionice su za polaznike pripremili i održali Nikola Kadoić, mag. inf. s FOI-ja i Karlo Vuković, prof. s Ekonomske i trgovačke škole Čakovec.

Polaznici su dobili niz osnovnih znanja i informacija koje im mogu poslužiti prilikom snimanja promotivnih filmova, reportaža i slično. Cilj radionica, kao i ostalih aktivnosti u sklopu projekta, bio je povećati aspiracije učenika i studenata prema poduzetništvu kao karijernom izboru. Radionice o snimanju video reportaža uvod su u aktivnost natjecanja u snimanju promotivnih poduzetničkih videa koje započinje završetkom radionica.

Izvor: Iva Paska