Kultura i prosvjeta 10.04.2018. 12:19. Zadnja izmjena: 10.04.2018. 12:23.

Ekonomska i trgovačka škola

Tko su bili najbolji na županijskom natjecanju iz engleskog jezika za srednje škole?

Županijsko natjecanje iz engleskog jezika ove se godine održalo u Ekonomskoj i trgovačkoj školi u četiri kategorije. Kod drugih razreda srednje škole – gimnazije prvo mjesto osvojio je Dino Jakupak iz Gimnazije Josipa Slavenskog, drugo je mjesto pripalo Tehničkoj školi i to Marku Novaku, a treće Dini Žužul, također iz Gimnazije.

Od drugih razreda srednjih škola – ostale škole najbolji je bio Nikola Ivanović iz Tehničke škole, drugo mjesto zauzeli su Robin Tišljarić iz Ekonomske i trgovačke škole i Filip Bogomolec iz Graditeljske škole s istim brojem bodova, dok je treći bio Erik Jan Jedvajić iz Graditeljske.

Prvo mjesto od četvrtih razreda – gimnazije zauzela je Mirna Došen iz Gimnazije, drugo mjesto su, s istim brojem podova, podijelile Klara Novak iz Gimnazije i Ema Martinjak iz Srednje škole Čakovec, a treća je bila Maja Žerjav iz Gimnazije. Mihael Cimerman iz Tehničke škole bio je najbolji u engleskom jeziku od četvrtih razreda srednjih škola – ostale škole. Drugi je bio Alen Nikolaus, a treća Ana Pintarić, oboje iz Graditeljske škole.