Kultura i prosvjeta 09.12.2014. 00:00. Zadnja izmjena: 09.11.2016. 10:39.

Večer znanosti posvećena Nikoli Tesli

Osnovna škola Vladimira Nazora Pribislavec poziva sve učenike škole, njihove roditelje, djedove, bake, braću i sestre te ostale članove obitelji da se u srijedu, 10. prosinca 2014. s početkom u 17,00 sati pridruže Večeri znanosti posvećenoj Nikoli Tesli. Uz druženje, zabavne pokuse i zadatke upoznat ćemo se sa životom i radom izumitelja i znanstvenika Nikole Tesle.

Budite i vi dio ovog događanja, pridružite nam se i provedimo zajedno večer zanimljiviju i drugačiju od ostalih. Sudjelovanjem u zabavnim aktivnostima otkrijte zabavnu stranu znanosti, stvorite nove ideje o tome što znanost jest i čime se bavi te se uvjerite u to da su rješenja brojnih problema koje svakodnevno susrećemo potekla upravo iz znanosti.

Kako bi Večer znanosti bila još zanimljivija, pripremili smo i iznenađenje za posjetitelje, pozvali smo posebnog gosta u školu. Zanima vas o kome je riječ? Dođite i otkrijte! Večer znanosti dio je aktivnosti na eTwinning projektu “Science Around Us” te ćemo naša iskustva o ovom događanju podijeliti s partnerskim školama iz europskih država.

Izvor: 3111