Najavljujemo 09.11.2016. 11:02. Zadnja izmjena: 16.11.2016. 07:46.

Humanitarni koncert

„Prijatelji za Katružu“ u Centru za kulturu Čakovec u srijedu, 16. studenog

Legendarne Gazde, tamburaši Mejaši, Željko Grahovec i Gordana Lach, Tamburaški sastav „Kumovi“Ivica Jurgec i Neno Gavez i Globus Band, samo su neki od izvođača koji će u srijedu, 16. studenog stati na pozornicu čakovečkog Centra za kulturu. Njih, ali i još niz vrhunskih izvođača, glazbenika i zabavljača, uz bez sumnje ispunjenu dvoranu, okupit će humanitarni koncert Međimurske zaklade solidarnosti „Katruža“. Kako su rekli upravitelj Zaklade, ujedno župan Međimurske županije Matija Posavec i predsjednik Upravnog odbora Zaklade Miroslav Horvat, Međimurke i Međimurci imaju veliko srce te se uvijek rado uključuju u sve akcije, pa ne sumnjaju da će i ovog puta zauzeti svako mjestu u CZK-u.

„Koncertom ćemo ujedno obilježiti 16 godina humanosti, plemenitosti i rada Međimurske zaklade solidarnosti. Biti će to jedna lijepa prigoda okupljanja, ali prije svega prilika da se zahvalimo onima koji iz godine u godinu pomažu rad „Katruže“. Cijena ulaznice je prigodna, humanitarna, a prihod ide za potrebe liječenja, lijekova, troškova rehabilitacije i ostalog što je potrebno onima koji nam se jave“, objasnio je upravitelj Zaklade, te naglasio kako je i ove godine dodijeljeno puno pomoći, a u 16 godina dodijeljeno je niz pomoći u visini od čak 5 milijuna kuna. „Zaklada nastavlja sa svojim redovitim aktivnostima, Upravni odbor održao je osam sjednica, dodijelili smo pomoći u iznosu oko 250 tisuća kuna. Dakle 84 naših sugrađana dobilo je neophodnu pomoć u situacijama kada si to sami nisu mogli osigurati“, pritom je dodao predsjednik UV.  

Koncert počinje u 19 sati. Među izvođačima koji će nas uveseljavati u humanoj prigodi biti će i Vladimir Košir Tonka, KUU Zasadbreg, Martina Jakšić Rodiger, Damir Rodiger i  Marko Žerjav, Josip Sanjković Mitrica, Meri Šeparović Vresk, Chorus Blas Ivanovec i drugi uz niz iznenađenja, dok će program voditi Miljenko Ovčar. Ulaznice po cijeni od 35 kuna možete nabaviti na blagajni Centra za kulturu ili u Uredu Zaklade, Međimurska županija, Ruđera Boškovića 2.