Fina klopa čeka na VAS!
Tjednu restorana pridružilo se nekoliko međimurskih ugostitelja, pogledajte što nude
Tjedan restorana je promotivna akcija sa svrhom promidžbe gastronomske scene Hrvatske u suradnji s ugostiteljskim objektima. Restorani sudionici akcije izlaze u susret gostima putem posebne promotivne ponude. Koncept ove akcije napravljen je po uzoru na svjetske metropole te prilagođen hrvatskom tržištu. Održava se dva puta godišnje (preuzeto ovdje).
Tjedan restorana počinje 4., a završava 13. ožujka. Ovaj puta od restorana u Međimurju uključili su se Barok, Mala Hiža i Shamper Bistro & Winery (Čakovec), zatim Le Batat u Svetom Martinu na Muri te Terbotz u Železnoj Gori. Na tim lokacijama očekuje vas lijepi izbor ukusne hrane za svačije nepce, a na sljedećim linkovima doznajte što nudi koji ugostitelj:
Svi od njih nude slijed od tri jela za 100 kuna. Kakav? Za prste polizati...