Najavljujemo 05.03.2016. 10:15. Zadnja izmjena: 10.03.2016. 13:45.

Udruga studenata Međimurja

Za dobar početak novog semestra - Međimurska fešta u Zagrebu u klubu Roko, 10. ožujka

Nakon kratke pauze zbog blagdana i ispitnih rokova, Udruga studenata Međimurja najavljuje uvijek iščekivanu Međimursku feštu! Za dobar početak novog semestra, predsjedništvo USM poziva studente i sve koji se tako osjećaju u četvrtak, 10. ožujka u poznati zagrebački Club Roko na još jednu odličnu feštu uz svirku Tamburaša mjeseca.

Povodom Dana žena, prvih 100 cura na ulazu dobiva ružu, a sve će dočekati i piće dobrodošlice!

Ulaznice možete nabaviti u pretprodaji od ponedjeljka, 7. ožujka do srijede, 9. ožujka u holu Studentskog centra od 11 do 20 sati, a u četvrtak od 11 do 16 sati. Cijena za članove je 10 kuna, a za sve ostale 20 kuna, dok na dan fešte ulaz u Club Roko plaćate 30 kuna. Svaki član udruge može kupiti maksimalno 2 karte po povlaštenoj cijeni od 10 kuna. Tijekom prodaje karata možete se učlaniti u Udrugu studenata Međimurja i ostvariti popust na kartu.

Kao i do sad, uz potporu Županije studenti su organizirali AUTOBUS iz Čakovca za sve međimurske studente koji ne studiraju u Zagrebu. Autobus će kretati od Autobusnog kolodvora u Čakovcu na dan fešte u 21 sat, a vraća se u Čakovec oko 4 i 30 sati nakon fešte. Za rezervaciju mjesta u autobusu i ostale informacije javite se vodičici Barbari Šimić.

Cijene pića u Clubu Roko

  • VINO i VODA 80 kn
  • STOCK*2 + COCA COLA 35 kn

Bacite lajk na stranicu Udruge studenata te dođite na najbolju Međimursku feštu u Zagrebu!