Pozornica 24.03.2010. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 10:37.

10 godina mažoretkinja Nedelišća

Prije deset godina u Nedelišću su se okupile djevojčice i djevojke zainteresirane za učenje mažoret plesa, druženje i zajednička putovanja. Mažoretkinje Nedelišća danas ponosno predstavljaju svoju općinu, odnedavno u novim tamnozelenim uniformama, a svoju redovitu godišnju promociju ovih su dana u dvorani SGC-a Aton upotpunile proslavom 10. rođendana.
U goste su im došle i mažoretkinje Svetog Martina na Muri, Štrigove, Murskog Središća, Vidovca, Kotoribe, Čakovečke mažoretkinje, članovi Plesnog kluba Livi i njihove navijačice, plesači Daniel Herceg i Mirna Zelić te David Herceg i Viktorija Horvat. Atrakcija su bile Mažoretkinje Nedelišća u svoje četiri skupine, ali i članovi Twirling kluba Ludbreg iz kojeg je došao i pobjednik Supertalent Showa Tihomir Bendelja.
Sedam članica udruge, uz voditeljicu i danas trenericu Vedranu Horvat, sudjeluje u radu punih deset godina, pa su im uručeni prigodni darovi. One su: Blanka Šipek, Klara Dobranić, Valentina Mesarić, Kristina Bacinger, Ivana Hajdinjak, Petra Mesarić i predvodnica Laura Hajdarović. Zahvalnica s darom uručena je i osnivačici Mažoretkinja Nedelišća Manueli Stričak. Prigodnim riječima tijekom programa obratio se predsjednik Općinskog vijeća Željko Kacun, a s košarom cvijećom čestitke je uputio i predsjednik Turističke zajednice Općine Nedelišće Franjo Soldat. (al)

Izvor: 2865