Pozornica 13.01.2014. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 12:00.

15. godina Elementala u Podroomu

Osim što je ovo drugi puta po redu da gostuju u Čakovečkom klubu Podroom, koncert će biti poseban iz više razloga. Kao prvo dolaze nam predstaviti novi materijal među kojim se nalaze već izdani singlovi 'Neustrašivi', 'Po mojoj mjeri' i 'Prokleta ljubav'. Koncert će biti jedan u nizu održanih diljem Hrvatske kojim Elemental promovira novi album “U REDU” a istovremeno slavi svoj 15. rođendan.
Još daleke 1998. okupili su se kao reperski trojac s DJ-em, a nakon 15 godina i šest albuma, pretvorili se u regionalni brend koji svoj uspjeh potvrđuje kvalitetnim singlovima, spotovima, koncertima i brojnim nagradama struke i publike.

Osim vrhunske svirke i sjajne atmosfere koju koncerti Elementala uvijek donose, ovaj će put publiku dočekati posve novi show. Ideja koja stoji iza koncerata je "prošetati" kroz 15 godina djelovanja benda, ali s naglaskom na posljednji album "U redu je" koji je do sada naišao na sjajne reakcije publike diljem regije.

Znači u petak 17. siječnja slavimo 15. Rođendan Elementala, slušamo nove pjesme i pozivamo sve na koncert ovog odličnog benda. Cijena ulaznice je 60 kuna a karte će biti u prodaji početkom siječnja.