Pozornica 18.10.2014. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 12:49.

Dani gaminga od 24. do 26. 10. u Lumini centru

•Odmjeri snage na gaming, LAN i mobile games spotovima, vrati se u prošlost u retro korneru ili isprobaj originalan 4D F1 simulator na kojem treniraju zvijezde Formule 1

 

•'Ufuraj se i pukni', komedija Ljube Kerekeša 25.10. u 18:00 sati

 

•Ulaz na sve programe je slobodan

 

Oduvijek ste se voljeli igrati trkaćim autima? Ili mislite da ste bolji u zimskim sportovima? Sljedećeg vikenda od 24. do 26. listopada, dođite u Lumini shopping centar i isprobajte sve novitete u svijetu video igrica. Natječite se protiv svojih prijatelja u LAN korneru na umreženim računalima ili uživajte u najpopularnijim video igrama na brojnim gaming spotovima i borite za prvo mjesto jer najbolji osvajaju nagrade.

 

Kao posebno iznenađenje za sve posjetitelje biti će postavljen i originalan 4D F1 simulator na kojem se pripremaju profesionalni vozači Formula 1 timova. Kako to izgleda provjerite ovdje http://www.youtube.com/watch?v=r6tu9Ybshd0. Ne propustite ovo uzbudljivo iskustvo i jedistvenu priliku da osjetite pravu dozu adrenalina.

 

Na Danima Gaminga predstavit će se impresivna dostignuća iz svijeta igraćih konzola, čekaju vas PlayStation 3 i 4 , Nintendo Wii i Xbox 360. Također predstavit će se sve novosti i inovacije iz mobile gaminga, te neke od najpopularnijih mobilnih aplikacija koje su posljednjih godina postale neizostavan dio gaming scene.

 

Kako bi se dodatno „ufurali“ u ovaj gaming spektakl, sve posjetitelje očekuju glumci Ljubomir Kerekeš, Jan Kerekeš i Zoran Pribičević koji priređuju tematsku komediju „Ufuraj se i pukni“ u režiji Ljubomira Kerekeša, u subotu, 25.10. u 18:00 sati. 

 

U petak u poslijepodnevnim satima zabavljat će vas DJ Smuky i DJ Sygma, dok poslijepodne u nedjelju nastupa  JamIT rock band koji nije daleko od IT svijeta. Sastavljen od nekoliko IT geekova i profesionalaca bez sumnje će dodatno užariti ambijent uz covere najvećih svjetskih rock klasika. 

 

Događaj će biti ispunjen nagradnim igrama i popustima na kupnju, a nagrade najboljim gamerima omogućuju Technomarket, Algoritam Profil Mozaik, hipermarket Victus Lumini i Stadium Bowling. 

 

Izvor: 3103