Pozornica 30.12.2013. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 11:58.

Doček u Podroomu

Svake godine potrebno je dobro razmisliti kako bi se mogli na vrijeme odlučiti gdje želite proslaviti novu godinu. Po dobrom starom običaju ponuda je raznolika pa je jako bitno da na vrijeme donesete pravu odluku i prepoznate najbolju ponudu.

Prošle godine Podroom je prvi puta za svoju publiku organizirao doček nove godine. Htjeli bi da ovo postane tradicija, prošlogodišnja fešta u pravoj klupskoj atmosferi prošla je bolje nego smo mogli zaželjeti, pa zato i ove godine imamo isti scenarij.

Tradicionalni ispraćaj stare i doček nove godine.

I ove godine, mjesto zabave je Podroom Drink And Music Club koji svojom lokacijom, izgledom, velikim parkingom te modernim konceptom zadovoljava najviše standarde koji ovakav događaj zahtjeva.

Treba napomenuti da je u prodaji ograničen broj ulaznica po cijeni od – GIRLS 250 kuna / BOYS 300 kuna, u prodaji će biti od 25. studenog. Svoje ulaznice možete rezervirati putem našeg Facebook profila ili osobno a preuzeti ih možete na šanku Podroom Drink And Music Cluba. Vrata kluba otvaraju se u 21 sat, a zabava i veselica traju sve do jutra.

Kupnjom ulaznice osigurana Vam je ALL INCLUSIVE ponuda, a s narukvicama možete ulaziti & izlaziti cijelu noć.

Na glazbenom repertoaru poštivat će se sve želje i prijedlozi, a u stalnoj ponudi naći će se plesni žanrovi kao što su r&b, disco, studio 54, funk, club classics, funky, pa naravno sve do najvećih domaćih hitova pop, rock i zabavne glazbe koju će nam prezentirati naš DJ Sino.

ALL INCLUSIVE (OPEN BAR ALL NIGHT–CATERING)

Ulaznice:
GIRLS/ ALL INCLUSIVE/ 250 KN

BOYS/ ALL INCLUSIVE / 300 KN

U cijenu je uključena neograničena konzumacija različiti vrsta pića:

*Pelinkovac
*Gin
*Vodka Luksusowa
*Havana Club
*Jagermeister
*Jack Daniel’s
*Stock
*Amaro
*Tequila
*Martini
*Blacky
*Campari

+ 10 vrsta rakija ( medica, borovnica, višnjevac, naranča, lavanda…)

+ Pivo (točeno + boce)

+ Vino - Štampar (vino&voda, gemišt, bambus,…)

+ Sva bezalkoholna pića

+ Ponoćni šampanjac

Ponuda alkoholnih pića je neograničena i imate naše obećanje da NEĆE BITI NESTAŠICE! :)))

Tijekom cijele noći na bogatom švedskom stolu nudit će se raznovrsna jela.

Uz bogatstvo zvuka i svjetlosnih efekata, Podroom je definitivno vodeće klupsko mjesto za vrhunsku novogodišnju zabavu koji nudi poseban doživljaj, uz to imamo i malo iznenađenje, u ponoć Vas očekuje vatromet.

Spremite se na uzbudljivo novogodišnje putovanje uz Podroom Drink And Music Club. Pozivamo Vas da nam se pridružite i da svi zajedno proslavimo Novu 2014. godinu! U nadi da će biti bolja i veselija za sve nas.