Pozornica 04.04.2014. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 12:42.

ETŠ ČAKOVEC, 4.B

U Dobrim vibracijama zajedno s maturantima iščekujemo kraj školske godine, završno veselje, polaganje državne mature. Tako smo sve bliže kraju školske godine u kojem se družimo i s 4.B razredom čakovečke Ekonomske i trgovačke škole. U ovom razredu budućih ekonomista ima 29 učenika. Kažu da je u toj brojci osam frajera i dvadeset jedna dama.
Za dobru atmosferu u razredu zaslužni su sami, a ako se u njihovim redovima i dogodi neka svađa, uvijek je brzo razriješe. Različitih su talenata, među njima je puno sportaša, pjevača, glumaca, a neki su i pjesnički nadareni.
U slobodno vrijeme smišljaju pjesmice za dobru atmosferu. Za njih je tužniji događaj bio kad ih je razrednica Bosiljka Vinković, prof., “napustila” i prihvatila se dužnosti ravnateljice Škole. No, sasvim lijepo ju je zamijenila Ivana Borković, prof., koja ih je pratila na nezaboravnom maturalnom putovanju u Sarajevo i Crnu Goru.
Osim maturalnog putovanja, prijašnjih su godina posjetili Italiju, točnije Gardaland i Mirabilandiju.
Odlično su se proveli u ove četiri zajedničke godine, pa im rastanak baš i nije najdraža tema.
Oni su: Klaudija Antolović, Danko Barbir, Nikolina Bošnjak, Karmen Dobrovolec, Silvija Dominić, Tea Gašparić, Karmen Hamer, Elvis Jankulija, Lidija Kipke, Lorena Koščak, Dorotea Kovač, Sandra Kovač, Lucijan Krajačić, Ema Ladić, Krunoslav Majerić, Sanja Međimurec, Klara Meglić, Sa-nja Mesarić, Dino Novak, Lana Novak, Denis Perhoč, Mateja Posel, Domagoj Raguž, Magdalena Sklepić, Melani Šparavec, Antonija Švec, Jasmina Tkalčec, Andreas Torner i Petra Turk.
Svoj 4.D razred Graditeljske škole Čakovec prošlog su tjedna na Radiju 1 ugodno i duhovito prezentirali Karla Mesarić, Lana Vibovec, Fabijan Farkaš i Luka Kundih. (al)

Izvor: 3075