Pozornica 07.08.2014. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 12:48.

Forestland u Vučetincu 9. kolovoza

Nakon iznimno posjećenog prošlogodišnjeg festivala Forestland, pozivamo vas na ovogodišnje izdanje festivala 9. kolovoza u sportsko-rekreacijski centar Rogoznica, u Vučetincu.

Festival Forestland već je u samome startu okupio veliki broj zaljubljenika u elektroničku glazbenu scenu, a izazvao je i pozornost medija te postao najposjećenija manifestacija te vrste na ovom području.

Uz brojne tematske sadržaje te vrhunsku audio/vizualnu produkciju, program ovogodišnjeg festivala upotpunit će vrhunski DJ-evi te producenti iz čak tri zemlje regije. Program će početi već u popodnevnim satima sa zanimljivim tematskim sadržajima za posjetitelje, dok će glavni dio spektakla trajati do ranih jutarnjih sati.

Poseban gost ovogodišnjeg Forestlanda bit će DJ i producent Playa iz Beograda, jedan od najtraženijih u regiji, koji je sa svjetski poznatim imenima kao što su Rihanna, Shakira, 50 Cent & G-Unit, Busta Rhymes & Splif Star, Montel Jordan, DazEfex i drugima nastupao u najpoznatijim klubovima Europe.

Nastupit će i tri gosta iz Slovenije - Clay Clemens, resident najpoznatijeg slovenskog kluba Cirkus u Ljubljani te resident službenih Papaya i Ultra Europe Boat Partyja, TimoG, DJ i predstavnik slovensko-hrvatskog klupskog programa Stereo Night koji uspješno puni klubove regije, kao i JuraS, DJ čiji nastupi nikoga nisu ostavili ravnodušnim. Predstavit će se i poznati hrvatski DJ-evi i producenti poput Z’Spina.

Na Forestlandu će od hrvatskih izvođača nastupiti također i poznati DJ Sasha Mikac, jedan od začetnika klupske scene u Međimurju koji je svoju kvalitetu predstavio u najpoznatijim klubovima Hrvatske i okolice te aktivno djeluje u afirmaciji s mnogim renoniranim DJ-evima iz regije.

Uz njih, nastupaju i brojni domaći DJ-evi koji svojim nastupom redovito uveseljavaju publiku u brojnim hrvatskim klubovima - su DJ Mario, Cobra & Stankoo, Nixou, Minich, Mishel E, te Nicola Moreno.

Organizatori festivala Forestland osigurat će nezaboravan spektakl koji će Međimursku županiju uvrstiti na turističku kartu najpoznatijih glazbenih manifestacija u regiji, a više o samome festivalu i ideji možete saznati na službenim web-stranicama www.forestland.hr.

Izvor: 3093