Pozornica 17.01.2014. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 12:00.

Gimnazija Josipa Slavenskog 4.C

U veselom razredu 4.c čakovečke Gimnazije Josipa Slavenskog dočekat će vas smijeh, i onda još malo smijeha. Atmosfera u ovom odjeljenju opće gimnazije obično je toliko pozitivna da si profesori ponekad ne mogu pomoći, pa teško zadrže ozbiljnost. Ima ih 27, plus najbolji razrednik Robert Slunjski. Dolaze iz svih dijelova Međimurja i upravo im je to pomoglo da razviju divna prijateljstva, složnost, pa čak i ljubavi. Što se složnosti tiče, najbolje se slažu kad se treba iz nečega izvući ili izbjeći kakav zadatak. Onda su svi “za”! Kako i ne bi bili složni kad su sve akumulirane nesporazume razriješili za večerom na izletu u Budimpešti. Nakon što su se svi porječkali, ponovo su najbolji prijatelji. Sve u istoj večeri. Također, posebno ih je zbližio prošlogodišnji maturalac, otputovali su u Italiju. Nakon razgledavanja znamenitosti, družili su se u najboljem rimskom hotelu i na toplim plažama Riminija. Bilo je prekrasno, kažu.
U interesima su podijeljeni, pa tako ima odličnih matematičara (koji svake godine odlaze na državno natjecanje), geografa, povjesničara, jezičara, ali i iskusnih sportaša, glazbenika, plesača i fotografa.
Oni su: Darja Barić, Matija Budiša, Ivana Bujan, Dona Dolenec, Lana Florjanić, Filip Grabant, Ivana Habuš, Valentina Holjevac, Ines Horvat, Ines Horvat (doista su dvije u razredu), Iva Ivković, Magdalena Jelenić, Ines Kečkeš, Matija Košak, Kristina Lajtman, Petra Marciuš, Lucija Marđetko, Marta Martinjaš, Iva Mesarić, Mario Novak, Ivana Ovčar, Mario Pajić, Stjepana-Kanita Sever, Barbara Šimić, Đanino Talan, Tea Tompoš i Ana Varga. (l)

Izvor: 3064