Pozornica 21.02.2014. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 12:00.

Gimnazija Josipa Slavenskog, 4.G

Uvijek šarmantni i nasmijani jezičari okupili su se u 4.G razredu čakovečke Gimnazije Josipa Slavenskog. Tvrde u ovom odjeljenju da svakog profesora oduševljavaju svojom jednostavnošću i dobrim raspoloženjem. No, smatraju da svojom ozbiljnošću pri svladavanju gradiva znaju zadiviti i one najzahtjevnije predavače.
Ne bi oni bili pravi jezičari da u svojim redovima nemaju vrlo talentirane, nagrađivane razredne kolege s područja engleskog i njemačkog jezika. Uz ta dva jezika, izvan škole većina njih uči talijanski, mađarski, ruski i francuski. Na maturalnom putovanju su se, naravno, proveli odlično, uz mnogo zabave, glazbe i kupanja. U 4.G razredu sluša se vrlo različita glazba, ali to nije mjerilo iz kojeg bi se moglo zaključiti da nisu jedinstveni u svim njima važnim pitanjima.
O svom srednjoškolskom obrazovanju, zgodama iz škole i željama u budućnosti predstavnici razreda govorit će uživo u programu Radija 1 u utorak, od 17.30 sati. Maturanti ovog razreda su Mislav Abramović, Blaženka Barlović, Ivana Bogdan, Nina Bogomolec, Ivan Đurašin, Erika Frančić, Ivana Fučko, Monika Gudlin, Ana-Maria Hamer, Katarina Hamer, Mateo Henec, Anamari Hrženjak, Adriana Janković, Mateo Kocen, Karlo Kočevar, Iva Kovačić, Sandri Martinjaš, Heda Mislović, Tajana Pavlic, Nina Peras, Lana Posavec, Sofija Špoljarić, Sanela Štefić, Dino Štirinić, Lana Vinko, Željka Vlah, Nina Vrbanec i Ana Zvonarek.
Svoj 4.E razred Gimnazije Josipa Slavenskog prošlog su utorka u programu Radija 1 veselo i šarmantno predstavljali Bruno Damjan, Alba Elezović, Dario Filipić i Silvija Jelačić. (l)

Izvor: 3067