Pozornica 17.10.2013. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 11:47.

Gimnazija Josipa Slavenskog Čakovec - 4.B

Maturanti opće gimnazije iz 4.b razreda Gimnazije Josipa Slavenskog u Čakovcu od onih su mladih ljudi koji smatraju da se mogu podičiti vidljivim napretkom u periodu srednjoškolskog obrazovanja. Osim što su marljivi, bekači se vole družiti, pa je njihov razred premrežen čvrstim prijateljstvima.
Premda su većinu vremena kao jedan, ovi gimnazijalci u svojim redovima kriju talentirane košarkaše, nogometaše, twirlere, mažoretkinje, aktivne volontere. Ima među njima i umjetničkih duša, pravih partijanera, budućih znanstvenika. Ponosni su zato na svoju Martu Janković koja već tradicionalno predstavlja školu na državnim natjecanjima iz povijesti.
Kraj drugog razreda obilježili su dvodnevnim posjetom Budimpešti, a trećeg maturalcem u Španjolskoj u kojoj su, na čelu s najdražim razrednikom Goranom Karamarkovićem pokorili ulice Bracelone. Iskusili su i čari noćnih balkonskih druženja, pa se otada sastaju na isključivo takvim i sličnim mjestima. Na završetak srednjoškolskog obrazovanja ovi veseli maturanti ne gledaju suznih očiju, već s uzbuđenjem što će konačno moći otkriti potpuno značenje održavanja životnih prijateljstava.
Svoj će razred predstaviti i u programu Radija 1 u utorak, 15. listopada, od 17.30 sati. Oni su: Mateja Dasović, Klara Dobranić, Sara Došen, Barbara Furdi, Elena Goričanec, Magdalena Horvat, Silvija Horvat, Anja Ipša, Marta Janković, Bernard Kanižaj, Barbara Kocijan, Martina Kvakan, Tjaša Ličanin, Marko Međimurec, Evelina Malekoci, Antonija Jalšovec, Karlo Koraj, Dora Štefok, Ines Smrk, Ivan Šimek, Ivana Vadlja, Lana Posavec, Lucija Šimunić, Lucija Murković, Matea Šebestijan, Tomislav Sakač i Andreja Zadravec.

Izvor: 3051