Pozornica 24.01.2014. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 12:00.

Gimnazija Josipa Slavenskog Čakovec, 4.D

Uz brojne maturante njihove škole koje smo u Dobrim vibracijama već predstavili, Gimnaziju Josipa Slavenskog pohađa i 26 učenika 4.D razreda. Kažu da su složni u svakom odgađanju testa, izbjegavanju usmenog ispitivanja i vođenju evidencije kršenja učeničkih prava.
Borci za učenička prava svjesni su sebe, pa ove tvrdnje stavljaju i u kontekst mana, no, u konačnici, za njih su to vrline. U cjelini su, kao odjeljenje, složni i uspješni. Kad surađuju na nečemu, tad je svaki detalj dogovoren, misli se i na ono najbanalnije. To osobito vrijedi za događaje i stvari koje idu njima u koristi i za zabavu.
Svom razredniku Petru Pavlicu prva su generacija i tvrde kako mu žele ostati u lijepom sjećanju. Zbog toga su na izletima živjeli mimo svih pravila i stalno se okretali na šalu, priredili mu rođendansku proslavu u autobusu koji ih je vozio na maturalac, jednoglasno se složili da bi radije pečenjarili na Dravi, nego se kulturno uzdizali.
Oni su kreativci, uspješni sportaši, odlični učenici, spremni podržavati jedni druge u bilo kojem trenutku. Sve što su postigli zajedno, mogu zahvaliti dobroj volji njih samih i velikoj pomoći razrednika. Na koncu ističu: “Mi nismo samo razred, mi smo Ekipica i Pavlic.”
Razred 4.D pohađaju Kristina Bacinger, Sara Bene, Klara Bilić, Jura Cmrečak, Luka Franin, Valentina Hertelendi, Ana-Marija Horvat, Alena Hrušoci, Petar Jalušić, Iva Kedmenec, Filip Levačić, Marta Marciuš, Matija Marodi, Elena Mesarek, Franko Milas, Denis Novak, Jelena Novak, Michaela Novak, Lana Posavec, Anja Posel, Gabrijela Sabol, Antun Sačer, Sara Spahija, Sindy Vuković, Anamarija Žinić i Dominik Žnidarić. Predstavnici njihovog razreda gostovat će u emisiji Dobrih vibracija u programu Radija 1 u utorak, od 17:30 sati.
Prošlog utorka svoj 4.D razred Srednje škole Čakovec u programu Radija 1 sjajno su predstavile Ivana Špicar, Ana Rob, Josipa Lukačić i Sanja Belovari. Maturanti 4.C razreda čakovečke Gimnazije Josipa Slavenskog Dobre vibracije u programu Radija 1 upotpunili su u srijedu. Ugodno društvo bili su Fiilp Grabant, Magdalena Jelenić, Matija Košćak i Ines Kečkeš. (l)

Izvor: 3065