Pozornica 14.03.2014. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 12:02.

Gospodarska škola, 4.CP

Razred tehničara cestovnog prometa završava svoje srednjoškolsko obrazovanje u Gospodarskoj školi Čakovec. Oni su 4.CP i smatraju se jednom od najuspješnijih generacija iako posebno ne ističu svoje rezultate u ocjenama ili postignućima na natjecanjima. Pa ipak, činjenicu da su se zbližili s razrednicom Tamarom Rihtarec ističu kao jednu od najvećih prednosti pohađanja srednje škole, upravo zbog toga što im je u nebrojenim situacijama bila i jest podrška. Osim što im razrednica pomaže savjetima i davanjem pravog smjera, oslanjaju se i na vlastite sposobnosti, pa tako ističu da se vrijedno pripremaju za državnu maturu. Želja većine u razredu je upisati fakultet, dok neki smatraju da s diplomom tehničara cestovnog prometa već po izlasku iz srednje škole mogu pronaći solidan posao.
Na maturalno su putovanje otišli u Gradac, a obišli su i Dubrovnik, dobro se zabavili i dodatno zbližili s učenicima drugih razreda iz svoje generacije. Daniru Gogić ističu kao jedinu kolegicu u odjeljenju koja je prošlu školsku godinu završila s odličnim uspjehom. Dodaju da si međusobno pomažu u učenju i da se druže u slobodno vrijeme, a ne samo unutar školskih zidova.
Oni su: Ljudevit Gal, Danira Gogić, Igor Golenta, Petar Horvat, Sabina Jalušić, Majkl Kodba, Matija Korpar, Tajan Koštrica, Miro Lacković, Dorian Leskovec, Roko Major, Kristina Medved, Dario Mesarić, Daniel Murković, Glorija Nađ, Goran Novak, Jakov Novak, Marin Novak, Miro Novak, Mišel Petričević, Darko Smrtić, David Šćurić, Ivan Špiranec, Saša Varga, Livio Vuk, Denis Žnidar i Laura Žunek. Svoj 4.PT Gospodarske škole Čakovec prošlog su tjedna predstavljali Petra Jagec, Anja Škvorc, Matija Jurinec i Marko Kemec. (al)

Izvor: 3072