Pozornica 30.05.2014. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 12:44.

Gospodarska škola Čakovec, 3.CV

I oni su razred kojem je nastavna godina završila, a s njom i dani maturantskog veselja. Pred njima je završnica koja iziskuje dobru pripremu i koncentraciju jer - valja im obraniti sve dosad naučeno u Gospodarskoj školi i smjeru cvjećara. Oni su 3.CV razred koji je za svoje tri godine zajedničkog školovanja brojio tek osamnaest učenika koji su se dobro družili i upotpunjavali.
Vole svoje zanimanje, pa su mu za polaženja Gospodarske škole i prilazile s puno žara. Kreativne djevojke iz trećeg cvjećarskog razreda raduju se novom izazovu koji slijedi nakon srednje škole. Svoju će kreativnost moći pokazati radom, a nade u zaposlenje uvelike polažu. Otvorene su za učenje jer trendovi u aranžiranju i ukrašavanju cvijećem neprestano se nadograđuju ili mijenjaju. Veliku im pomoć u tom praćenju pruža razrednica Ljiljana Škrobar iza koje su brojni uspjesi u predavanju i mentorstvu učenicima Gospodarske škole, cvjećarskog smjera.
Bile su vesele učenice, radovale se zajedničkim druženjima i izvan Gospodarske škole, rado izlaze zajedno, međusobno si pomažu. Vole, kažu, sve što vole mladi ljudi, ali ponekad su u svojim srednjoškolskim danima bile i posvađane. Kako to obično biva među mladima, nesporazumi se brzo izglade, pa je tako bilo i u 3.CV.
One su: Sanja Andrlon, Anja Bakan, Silvija Baranić, Doris Bermanec, Dijana Bočkaj, Anamarija Bukovec, Karolina Debelec, Hana Hasl, Tamara Kovač, Klaudija Magdalenić, Doroteja Novak, Spomenka Sermek, Stefani Strah, Margareta Šimunković, Asja Topolnjak, Dijana Vlah, Ljubica Zobić i Ivona Cirkvenčić. Predstavljat će svoj razred i u programu Radija 1 u utorak, od 17.30 sati.
Prošlog tjedna gosti u studiju Radija 1 bili su maturanti 4.ST1 razreda Tehničke škole Čakovec Benjamin Horvat, Mihael Čanadi, Mihael Šoštarić i Jakov Jambrović.

Izvor: 3083