Pozornica 07.03.2014. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 12:02.

Gospodarska škola Čakovec, 4.PT

Budući poljoprivredni tehničari općeg smjera okupili su se u 4.PT razredu Gospodarske škole Čakovec i sad već polako broje dane do završetka srednjoškolskog obrazovanja. Mladenački optimizam iščitava se iz svake njihove riječi, pa tako vjeruju da će u budućnosti imati što dati svom društvu i da će u svojim zanimanjima pronaći posao.
Predvođeni razrednicom Vesnom Stunković, ističu da su postali odgovorni mladi ljudi i na tome upravo njoj istinski zahvaljuju. Njihova kolegica Anja Škvorc dosad se istaknula kao odlična učenica i uspješna u školskim postignućima. Na maturalnom su se putovanju lijepo proveli. Dodatno su se zbližili, pa i danas o tome razgovaraju s osmijehom na licu. Dobra je okolnost i ta što su se živi i zdravi vratili kućama.
Kako se ovih dana pripremaju za državnu maturu, ističu nadu da će dobro napisati ispit, a potom i upisati željene fakultete. Poljoprivredni tehničari Gospodarske škole Čakovec svakako se raduju novim izazovima, a jedan od njih bit će i gostovanje predstavnika odjeljenja u programu Radija 1 u utorak, od 17.30 sati.
Učenici maturantskog 4.PT razredu su Helena Novak, Luka Varović, Mihaela Žvorc, Marta Glavak, Aleksandra Žvorc, Petra Jagec, Iva Breslauer, Kristijan Žižek, Mihael Tišler, Marko Ivančić, Anja Škvorc, Maja Poljak, Luka Krčmar, Helena Kovačić, Lana Herjavec, Renato Čukac, Filip Martinec, Marko Kemec, Klara Drvenkar, Stjepan Polanec, Nikola Kolarić i Matija Jurinec.
Prošlog su utorka svoj 4.THK razred Srednje škole Prelog u programu Radija 1 predstavljali Marta Vabec, Zvonimir Turk i Tamara Jurenec.

Izvor: 3071