Pozornica 29.04.2014. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 12:44.

Graditeljska škola Čakovec, 3.E

Monteri suhe gradnje, keramičari oblagači, rukovatelji samohodnim građevinskim strojevima dio su 3.E razreda okupljenog u čakovečkoj Graditeljskoj školi. Njihovom su se odjeljenju pridružili i budući električari i staklari, a kad ih pitate o pohađanju nastave u posljednje tri godine, tvrde da malo tko prati predavanja.
Čini se kako im je važnije ono što predstoji - polazak u život i nastojanje da se putem posla potvrde u onom za što su se obrazovali u Graditeljskoj školi. Vole reći da svoje profesore “kao slušaju, ali su ipak svi u svom svijetu”. Pa ipak, većina u razredu tvrdi da voli školu i marljivo radi, dok manji dio razreda baš nema volje učiti.
Na zajedničke izlete, nažalost, nisu odlazili, ali su se zato nastojali u slobodno vrijeme što više družiti i produbiti svoja prijateljstva koja će trajati i nakon srednje škole. Njome ih je tri godine vodio razrednik Damir Novak. Ako ih pitate da istaknu bolje pojedince među sobom, onda su jednoglasni da su to Bruno Pintarić, Valentino Šalković, Mihael Kamenić, David Goricaj, Aleks Oršoš i Jasmin Ignac. Priliku da se predstave i uživo imat će u programu Radija 1 u utorak, od 17.30 sati.
U maturantskom 3.E razredu Graditeljske škole su Danijel Brezovec, Mihael Kamenić, Santino Sever, Robyn Siefert, Gordan Srša, Elvis Sotler, Robert Dvanajščak, David Goricaj, Mateo Herjavec, Nikola Horvat, Jasmin Ignac, David Jakopić, Josip Legradi, Tomislav Mrazović, Edi Novak, Filip Oletić, Aleks Oršoš, Bruno Pintarić, Alen Stojko i Valentino Šalković.
Armirači, tesari i zidari koji su maturanti 3.D razreda Graditeljske škole Čakovec nisu se odazvali pozivu da se predstave u programu Radija 1.

Izvor: 3079