Pozornica 12.12.2013. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 11:59.

Graditeljska škola Čakovec, 4.B

U maturantskom razredu arhitektonskih tehničara čakovečke Graditeljske škole okupilo se dvadesetak kreativaca koji i nakon srednjoškolskog obrazovanja žele ostati u struci. Naglašvaju da žele nastaviti studij i, kad za to dođe vrijeme, pronaći posao koji će voljeti raditi. Oni su 4.b razred koji vodi razrednica Mirela Polgar-Kunčić. Projektiranje, visokogradnja, niskogradnja - sve su to teme koje zaokupljaju učenike ovog razreda, a ono čemu se najviše nadaju jest da će im obrazovanje pružiti mogućnost da rade dobro plaćen posao. Iako su procijenili da im je lakše upisati studij izvan domovine, ipak će se okušati na hrvatskim sveučilištima.
Kad ih pitate o zanimljivim pojedincima iz razreda, tad spominju Karla Komorskog koji izvrsno svira gitaru i pjeva u bendu Media Stress. Tu je i njihov Vilson Kuqi, europski i svjetski prvak u kickboxu, na kojeg su posebno ponosni. Izdvajaju i Miroslava Polanca koji je odličan matematičar, dok je Ivana Vuković nedavno stigla s jedrenja u floti Mirno more.
Zajedno su otišli i na maturalno putovanje kroz Italiju i Francusku do Španjolske, gdje su se sjajno proveli.
Oni su: Ivana Banfić, Lara Fažon, Elena Grgičin, Neven Horvat, Karlo Komorski, Blanka Lozić, Tin Mihalić, Ana Mutvar, Ivan Novak, Nikola Pintarić, Nikola Strahija, Marko Šoltić, Paul Vadlja, Antonio Baruškin, Karolina Jaklin, Robert Kocijan, Vilson Kuqi, Adriana Novak, Petar Novak, Miroslav Polanec i Ivana Vuković. Predstavnici razreda gostovat će u programu Radija 1 u utorak, od 17.30 sati.
Svoj 4.c razred Graditeljske škole prošlog su utorka predstavile Anamarija Lehkec i Laura Varga.

Izvor: 3059