Pozornica 28.03.2014. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 12:42.

Graditeljska škola Čakovec, 4.D

Maturantski razred medijskih tehničara i web dizajnera Graditeljske škole Čakovec okupio se u 4.D i danas konstatira da im je zajedničko vrijeme u klupi brzo prošlo. Kažu da su na prvi pogled slični drugim razredima, no, upućeniji znaju da tome baš i nije tako. Brojkom i slovom ih je 29, i to 19 djevojaka i 10 mladića.
Složni su, jedni drugima pomažu koliko god mogu. Ima među njima i nesuglasica, no, nakon četiri zajedničke godine, rješavaju ih s lakoćom. Kažu da su sa svim profesorima u dobrom odnosu, svjesni kako i sami tome trebaju pridonijeti. Svake godine držali su fige onima koji su išli na popravni jer, ako bi ih bilo tko iz tih redova napustio - oni više ne bi bili isto društvo.
Znaju da se bliži i dan rastanka, pa ovo vrijeme nastoje što ljepše provesti. U ove četiri godine promijenili su dvoje razrednika koji su im bili potpora u školi i razredu. Profesorica Bosiljka Vujović-Gjerapić bila je njihova prva razrednica koja ih je zapravo upoznala sa srednjom školom i bila uz njih do konca trećeg razreda. Potom im se pridružio profesor Damir Srnec za kojeg znaju da će ih dostojno ispratiti iz srednje škole.
Oni su: Jurica Cipol, Petra Gazdek, Viktorija Jurčec, Maja Korent, Luka Kundih, Dorian Marciuš, Dino Markač, Karlo Matoša, Karolina Novak, Manuela Palfi, Monika Panić, Lea Perhoć, Rosana Sever, Ivan Šegović, Pavla Švenda (medijski tehničari), Valentina Ester Bojanović, Antonija Ciglar, Fabijan Farkaš, Ivan Gombar, Nikolina Herman, Deni Korent, Leo Lesjak, Doris Lukman, Klara Magdalenić, Karla Mesarić, Sara Novak, Nives Sandrin, Matea Šimunić i Lana Vibovec (web dizajneri).
Predstavnici njihovog razreda gostovat će u programu Radija 1 u utorak, od 17.30 sati, a prošlog tjedna u goste su došli maturanti 4.LŠ razreda Gospodarske škole Luka Crnčec, Dario Lesar, Lucian Pintarić i Aleksandar Novak. (al)

Izvor: 3074